$800 miljoen naar Bitcoin, Ripple weer aangeklaagd & meer

Louise de Graaf


, CEO vGoedemorgen Crypto Insiders, in dit artikel presenteren we een samenvatting van de meest relevante gebeurtenissen in de crypto wereld die afgelopen nacht hebben plaatsgevonden.

Hiermee ben je snel bijgepraat over de nieuwste ontwikkelingen. Gedurende de dag verschijnen er op Crypto Insiders meer uitgebreide artikelen over deze thema’s.

The Open Network (TON) wordt nu meer gebruikt dan Ethereum

The Open Network (TON) wordt nu meer gebruikt dan Ethereum

Bitcoin valt terug onder $65.000

Bitcoin (BTC) blijft het vooralsnog moeilijk hebben. Het leek er gisteren even op dat de koers wat kon herstellen, maar bitcoin werd rond de $66.500 afgewezen.

Vanochtend is bitcoin teruggevallen naar de $64.500 waar de koers vooralsnog steun lijkt te vinden. Ook de meeste altcoins kleuren weer rood vandaag. Klik hier voor een uitgebreidere koersupdate.

MicroStrategy koopt 11.900 bitcoins voor bijna $800 miljoen

MicroStrategy, een van de grootste bitcoin houders ter wereld, heeft wederom een grote berg aan bitcoin gekocht.

Het beursgenoteerde bedrijf kocht maar liefst 11.931 BTC voor $786 miljoen. De aankoop volgt na een succesvolle plaatsing van omzetbare obligaties.

Hiermee is het aantal bitcoins in bezit van MicroStrategy verhoogd naar 226.331 BTC, ter waarde van ongeveer $14,6 miljard.

Nóg een stabiele crypto gelanceerd door gigant Tether

Nóg een stabiele crypto gelanceerd door gigant Tether

Bitcoin-ETF uitstroom blijft aanhouden: $140 miljoen vertrekt

De uitstroom onder de bitcoin-ETF’s blijft echter aanhouden. De Amerikaanse beursfondsen zagen op donderdag 20 juni een netto-uitstroom van $139,9 miljoen.

Het markeert ook de vijfde dag op rij dat deze ETF’s een netto-uitstroom ervaren. Woensdag was hiervan uitgezonderd omdat de markten toen gesloten waren.

Nóg een stabiele crypto gelanceerd door gigant Tether

Nóg een stabiele crypto gelanceerd door gigant Tether

Eerste aanvraag voor een Solana beursfonds in Noord-Amerika

Terwijl de bitcoin-ETF’s geld zien vertrekken en de markt nog altijd wacht op de lancering van de ethereum (ETH) ETF’s, is inmiddels de eerste aanvraag voor een solana (SOL) beursfonds ingediend.

Vermogensbeheerder 3iQ heeft een aanvraag voor een solana-ETP ingediend bij de Canadese toezichthouder. Als het product wordt goedgekeurd zou dat het eerste beursfonds voor solana in Noord-Amerika worden. Buiten Noord-Amerika bestaan er al beursfondsen voor solana.

PEPE crypto trekt het voortouw & Nederlanders vandaag gratis pepe-miljonair

PEPE crypto trekt het voortouw & Nederlanders vandaag gratis pepe-miljonair

Ripple wordt alweer aangeklaagd: CEO gaf “misleidende verklaring”

Ripple, het bedrijf achter de XRP-munt, wordt wederom geconfronteerd met een nieuwe rechtszaak.

Brad Garlinghouse, CEO van Ripple, zou een misleidende verklaring hebben gegeven in 2017 toen hij aangaf dat hij “heel erg long” is op XRP, maar vervolgens juist miljoenen XRP verkocht.

De rechter heeft vier aanklachten afgewezen, maar eentje houdt stand. Een jury zal hier nu over beslissen.


Start gratis met crypto 📈: Alle Nederlanders krijgen in mei gratis crypto

Winklevoss tweeling steunt Trump met bitcoin donatie

We blijven nog even in de VS waar de presidentiële verkiezingsstrijd tussen Biden en Trump begint op te laaien.

Crypto lijkt een belangrijk thema te worden tijdens de verkiezingen. De bekende Winklevoss tweeling laten in elk geval weten dat zij Trump steunen. Ze hebben elk $1 miljoen in bitcoin gedoneerd aan Trump.

Ze noemen Trump pro-crypto en beweren dat Biden de oorlog is gestart tegen crypto.


🚀 Alle Nederlanders krijgen 750.000 PEPE gratis van Nederlands platform

  • Advertentie
  • Anycoin Direct

Non-profitorganisatie gaat achter Tether aan

Ook Tether, het bedrijf achter de USDT-stablecoin, is weer een doelwit. Consumer’s Protection, een Amerikaanse non-profitorganisatie, heeft miljoenen uitgegeven voor een gigantische advertentiecampagne.

Het heeft TV-reclames gekocht waarin de vraag wordt gesteld of Tether de volgende FTX is. Ook is er in New York een grote advertentie te zien waarop Tether wordt beschuldigd van corruptie.


Post Views: 0

Altijd een stap voor blijven? Sluit je aan bij onze Discord-community met meer dan 12.000 leden. Bespreek de laatste crypto-trends en verwachtingen en blijf op de hoogte van alle verdere ontwikkelingen. Doe mee!

Website

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment