AAVE crypto kan snel stijging naar $180 en wellicht hoger hervatten

Louise de Graaf


Aave (AAVE), een toonaangevend protocol binnen de DeFi-sector, is het onderwerp van deze analyse.

We verkennen de koersverwachting voor AAVE, ondersteund door inzichten uit onze Discord omgeving waar updates en live-streams regelmatig worden gedeeld.

Technische analyse Aave (AAVE) koers

AAVE was net uit de groene koopzone gestegen, die door onze analisten was gemarkeerd, totdat de recente correctie plaatsvond. De analisten meldden onlangs in de Discord groep dat zij desalniettemin positief blijven:

“Ondanks de recente sterke daling van de koers, zien we dit niet als een tegenvaller, maar eerder als een onderdeel van een duidelijk patroon. Daarom blijven we optimistisch over AAVE.

 

De huidige correctie brengt de koers naar een steunzone tussen de 50% en 61,8% Fibonacci-niveaus, tussen de $109 en $117. We verwachten dat op dit punt de koers zijn laagtepunt bereikt en vervolgens weer gaat stijgen.

 

Deze beweging hebben we geïdentificeerd als een ‘12345 Elliott Wave’ patroon. Daarom verwachten we een aanzienlijke opwaartse beweging, met een eerste doel van $180. Kortom, onze blik blijft gericht op verdere groei voor AAVE.”

Datum analyse: 24 maart. Tradingview link: https://www.tradingview.com/x/UCFX6sGN/

Goed nieuws voor Nederlandse crypto-handelaren

Door de nieuwe samenwerking tussen Bybit en SATOS, die over een vergunning van de Nederlandse Bank beschikt, krijgen Nederlandse handelaren toegang tot 400 nieuwe cryptovaluta’s. Bybit biedt hiermee het grootste aanbod van cryptovaluta in Nederland. Heb je nog geen Bybit-account? Registreer je via deze link en ontvang 20 euro aan crypto als welkomstcadeau.

Hulp nodig?

In onze Discord community vind je ons uitgebreide handelsplan met alle laatste updates. Je betreed hier een veilige plek waar handelaren van elk niveau kennis uitwisselen. Stel je vragen aan deskundige analisten en top handelaren over handel, markttrends en crypto-onderwerpen in een bruisende community. Daarnaast organiseren we wekelijks live-streams en webinars voor handelaren die zich verder wil verdiepen in technische analyse.

Praat mee op Discord

 


Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.


Post Views: 0Website

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment