Avalanche (AVAX) bij cruciale zone: kans op sterke koersomkeer

Louise de Graaf


Avalanche (AVAX), een blockchain-platform dat uitblinkt in snelheid en veiligheid, is het onderwerp van deze analyse.

We duiken in de koersverwachting voor AVAX, gesteund door inzichten uit onze Discord omgeving waar we als eerst de nieuwste analyses en live-streams delen.

Technische analyse Avalanche (AVAX) koers

Avalanche is recent fors gedaald, maar de analisten van Crypto Insiders blijven positief over de langere termijn vooruitzichten. Dat legden ze onlangs als volgt uit in de Discord groep:

‘We zien dat de prijs van AVAX zich rond de blauwe supportzone, net onder de $30 bevindt, wat historisch gezien sterke steun heeft geboden. Vanuit deze zone zouden we mogelijk een ommekeer in de koers kunnen zien.

 

De dalende trend heeft handelaren  op scherp gezet, maar over de langere termijn zouden we hier mogelijk instapniveaus kunnen vinden. Hoewel we een doorbraak onder dit niveau niet uitsluiten zien we dit als een minder waarschijnlijk scenario. Mocht dit toch gebeuren, dan moeten we rekening houden met een daling naar $8,53.

 

Als we ons richten op het grotere plaatje, zien we dat AVAX zich sterk blijft houden. Bij behoud van het supportzone verwachten we dat de koers zich zal herstellen en in de komende maanden zal streven naar een opwaartse beweging richting de vorige piek bij de $70.”

Datum analyse: 21 april. Tradingview link: https://www.tradingview.com/x/RW9oqhsi/

Goed nieuws voor Nederlandse crypto-handelaren

Door de nieuwe samenwerking tussen Bybit en SATOS, die over een vergunning van de Nederlandse Bank beschikt, krijgen Nederlandse handelaren toegang tot 400 nieuwe cryptovaluta’s. Bybit biedt hiermee het grootste aanbod van cryptovaluta in Nederland. Heb je nog geen Bybit-account? Registreer je via deze link en ontvang 20 euro aan crypto als welkomstcadeau.

Hulp nodig?

In onze Discord community vind je ons uitgebreide handelsplan met alle laatste updates. Je betreed hier een veilige plek waar handelaren van elk niveau kennis uitwisselen. Stel je vragen aan deskundige analisten en top handelaren over handel, markttrends en crypto-onderwerpen in een bruisende community. Daarnaast organiseren we wekelijks live-streams en webinars voor handelaren die zich verder wil verdiepen in technische analyse.

Praat mee op Discord

 


Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.


Post Views: 0Website

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment