Avalanche (AVAX) koers stijgt na publicatie belangrijk nieuws

Louise de Graaf


Recent hebben ontwikkelaars van AVA Labs, dat achter Avalanche (AVAX) zit, de voorlopige code voor een belangrijke upgrade van het Avalanche-netwerk gepubliceerd. Deze upgrade, bekend als Durango, zal op 13 februari geactiveerd gaan worden op het Fuji Testnet. Wat zijn de belangrijkste onderdelen van deze update? Verder werpen we een blik op de AVAX koers, die positief lijkt te reageren op het nieuws.


Telecomgigant rolt revolutionaire mobiele ‘crypto hotspots’ uit

  • icon-altcoins

    Altcoin nieuws

Avalanche bevordert samenwerking binnen netwerk

Een van de meest opvallende onderdelen van de Durango-upgrade is de integratie van Avalanche Warp Messaging (AWM) in de Ethereum Virtual Machine (EVM). AWM maakt naadloze, communicatie tussen verschillende chains binnen het Avalanche-ecosysteem mogelijk.

Het elimineert de noodzaak voor tussenpersonen, waarbij berichten rechtstreeks tussen subnets of tussen een subnet en de C-Chain worden verzonden.

Definitie: Subnets zijn in wezen aparte blockchains, gemaakt door Avalanche-gebruikers voor specifieke doeleinden. Hiermee is Avalanche zeer efficiënt en kan het transactiekosten laag houden.

De C-Chain is daarnaast een van de drie fundamentele chains van het Avalanche-netwerk. De C-Chain is specifiek voor het uitvoeren van smart contracts. Verder zijn er nog de P-Chain en de X-Chain.

Ook ontwikkelaars gaan vooruit

Verder zal de nieuwe update verbeteringen brengen voor ontwikkelaars binnen het Avalanche-ecosysteem.

Door de verbeteringen in de Durango-upgrade kunnen ontwikkelaars efficiënter en veiliger te werk gaan. De verbeterde compatibiliteit met Ethereum’s Shanghai Upgrade zorgt bijvoorbeeld ervoor dat de C-Chain up-to-date blijft met de nieuwste ontwikkelingen in de Ethereum-gemeenschap.

Advertisement
AVAX best presterende top 10 crypto

De koers van AVAX, de nummer 9 crypto, staat ruim 7,5% in de plus ten opzichte van 24 uur. De crypto lijkt hiermee positief te reageren op de vooruitgang en is hiermee de best presterende crypto van de top 10. De afgelopen week staat avalanche nu 12% in het groen.

Avalanche kopen of verhandelen? Op Bitvavo is AVAX te verhandelen, net als meer dan 200 andere cryptocurrencies. Mensen die nu een account aanmaken bij de Nederlandse exchange ontvangen 10 euro gratis tegoed. Klik op de onderstaande knop om meteen een account aan te maken en de voorwaarden te lezen.

Claim gratis 10 euro


Post Views: 0Website

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment