Bekende rapper tatoeëert Solana op voorhoofd, cryptomarkt reageert

Louise de Graaf


Een weddenschap aangaan in ruil voor crypto, een gokje wagen op een memecoin die net op de markt is gekomen, of blind door een cryptolijst scrollen en willekeurig één kopen.

Het zijn allemaal bijzondere ideeën, maar waarschijnlijk heb je nog niet van deze gehoord: Een rapper liet een onlangs een tatoeage van Solana zetten, en op een wel hele opmerkelijke plek.

Ethereum handelaren zetten in op sterke stijging ondanks crash

Ethereum handelaren zetten in op sterke stijging ondanks crash

Wie is de rapper Lil Pump?

De Amerikaanse rapper Gazzy Garcia, beter bekend als Lil Pump, staat bekend om zijn opvallende persoonlijkheid. Zo heeft hij altijd een kleurrijk uiterlijk, bijzondere kapsels en draagt hij vaak dure merkkleding van Gucci of Balenciaga.

 In 2017 werd hij populair met zijn nummer ‘Gucci Gang’. Het nummer heeft op YouTube meer dan 1,5 miljard views behaald. Bovendien bezorgde hij met dit nummer een grote impact op de rapwereld en werd hij al gauw bekend onder zijn miljoenen volgers op verschillende sociale mediaplatforms.

Solana tatoeage op voorhoofd

In een bericht op zijn eigen Instagram schreef Lil Pump dat hij al zijn solana (SOL) tokens heeft verkocht. Hij plaatste daarbij de onderstaande foto van zijn gezicht, waarop de nieuwe Solana-tatoeage groot op zijn voorhoofd te zien is.

Lil Pump deelt een nieuwe tatoeage met zijn volgers. Bron: Lil Pump

Lil Pump vroeg zijn volgers wat ze vinden van de nieuwe tatoeage. Ze waren er niet bepaald enthousiast over.

Zo gaf een fan aan dat hij liever de oude Lil Pump zag en een andere fan zei dat hij het niet kon geloven. Sommige volgers betwijfelden of de tatoeage wel echt was, terwijl anderen juist speculeerden dat dit kan leiden tot een potentiële prijsstijging voor solana.

Solana schiet 10% omhoog na ETF-nieuws, maar experts twijfelen

Solana schiet 10% omhoog na ETF-nieuws, maar experts twijfelen

Tokens van beroemheden krijgen kritiek

Ondanks het opvallende idee om een tatoeage op het voorhoofd neer te zetten, is niet iedereen blij met de aandacht van influencers in crypto. Zo reageerde trader Mayne Garcia erg kritisch tegen Lil Pump op X:

“Je crypto-oplichterijen zijn net zo slecht als de muziek die je maakt. Het goede nieuws is dat je zo slecht bent in beide dat je er geen geld mee kunt verdienen.”

Tegenwoordig zien we ook weer steeds meer beroemdheden hun eigen cryptotokens creëren. Zo lanceerden Iggy Azalea en Andrew Tate hun eigen memecoins op Solana.

Medeoprichter van Ethereum, Vitalik Buterin, gaf ook al zijn onvrede over de memecoin waanzin. Buterin reageert vaak op cryptonieuws. Hij is van mening dat dat het uitgegeven van geld aan crypto alleen gerechtvaardigd kan zijn als het waarde toevoegt aan de samenleving.


Post Views: 0

Geen belangrijk crypto nieuws meer missen? Volg dan ons spiksplinternieuwe Whatsapp Kanaal. Hier houden we je 7 dagen per week op de hoogte van het belangrijkste crypto nieuws.Website

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment