Bitcoin (BTC) heeft nieuw record van $80.000 in het vizier ondanks dip

Louise de Graaf


Bitcoin (BTC), de eerste en bekendste cryptocurrency, is het onderwerp van deze analyse. We zullen de koersverwachting voor BTC in de nabije toekomst bespreken met een analyse uit onze Premium omgeving.

Voor slechts 1 euro krijg je de eerste 30 dagen toegang tot de Premium omgeving waar wekelijks meerdere live-streams en webinars worden gehouden met 1.500 leden. Onthoud wel: onze analisten zijn geen financieel adviseurs.


Start gratis met crypto 📈: Alle Nederlanders krijgen in maart €20,- gratis crypto

Technische analyse bitcoin (BTC) koers

Bitcoin bereikte gisteren zijn all-time high van $69.000. De koers maakte daarna echter een flinke duik, maar dat was geen verrassing voor de analisten die afgelopen week het volgende koersverloop hadden voorspeld:

‘Bitcoin blijft stijgen en is recent van $50.000 naar ongeveer $65.000 geklommen. Gezien het patroon waarin we ons bevinden, verwachten we dat deze stijging zal voortzetten, richting de recordhoogte van $69.000.

 

We denken dat de koers rond dit niveau zal pieken, als het hoogtepunt van de derde wave, voordat we een kleine daling inzetten voor de vierde wave. We verwachten dat deze vierde wave de koers terugbrengt tussen $60.000 en $65.000, rond de groene dynamische trendlijn.

 

Dit zal het punt zijn waar we verwachten dat BTC weer aan kracht wint en de opwaartse trend voortzet, met doelen op de korte tot middellange termijn rond de $80.000. Daarom blijven we bullish over de bitcoin koers en zullen we snel nieuwe updates delen in de Premium omgeving.”

Datum analyse: 2 maart. Tradingview link: https://www.tradingview.com/x/LPfipo6y/

Goed nieuws voor Nederlandse crypto-handelaren

Door de nieuwe samenwerking tussen Bybit en SATOS, die over een vergunning van de Nederlandse Bank beschikt, krijgen Nederlandse handelaren toegang tot 400 nieuwe cryptovaluta’s. Bybit biedt hiermee het grootste aanbod van cryptovaluta in Nederland. Heb je nog geen Bybit-account? Registreer je via deze link en ontvang 20 euro aan crypto als welkomstcadeau.

Hulp nodig?

In onze premium omgeving vind je ons uitgebreide handelsplan met alle laatste updates. Als premium lid betreed je een veilige plek waar handelaren van elk niveau kennis uitwisselen. Stel je vragen aan deskundige analisten en top handelaren over handel, markttrends en crypto-onderwerpen in een bruisende community. Daarnaast organiseren we wekelijks live-streams en webinars voor handelaren die zich verder wil verdiepen in technische analyse.

Probeer eerste 30 dagen voor 1 euro

 


Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.


Post Views: 0Website

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment