Bitcoin Cash (BCH) kan met ruim 100% stijgen vanuit de groene zone

Louise de Graaf


Bitcoin Cash (BCH), ontstaan uit een ‘hard fork’ van bitcoin voor snellere en goedkopere transacties, staat vandaag centraal in onze analyse.

We verkennen de koersverwachting voor BCH, gesteund door inzichten uit onze Discord community. Hier delen we wekelijks meer dan 20 analyses en livestreams.

Nieuwe instapkansen voor bitcoin cash (BCH)

Bitcoin cash vormt momenteel een interessant patroon die de koers kan leiden tot nieuwe kansen. Dat legden de analisten van Crypto Insiders onlangs als volgt uit in de Discord groep:

“BCH bevindt zich momenteel in een correctieve fase binnen een dalende wigpatroon, wat onderdeel is van een groter Elliott Wave-patroon. We verwachten dat de koers nog wat verder zal dalen en de groene koopzone tussen $226 en $405 zal bereiken. Deze zone komt overeen met de 78,6% en 50% Fibonacci-niveaus.

 

Binnen het Elliott Wave patroon zien we dat BCH zich in wave 2 bevindt, waarbij we anticiperen op een laatste neerwaartse beweging richting de onderste grenzen van deze zone voordat een nieuwe impulsieve wave omhoog begint. Wij zullen overwegen om onze positie uit te breiden in de groene zone, in afwachting van de opwaartse beweging.

 

Op de langere termijn blijven we optimistisch en verwachten we dat BCH aanzienlijk zal stijgen. Ons doel is een stijging richting $700 en mogelijk zelfs daar voorbij. Dat zou een stijging van ruim 100% betekenen vanuit de groene zone. We blijven de ontwikkelingen nauwlettend volgen in de Discord omgeving.”

Datum analyse: 20 mei. Tradingview link: https://www.tradingview.com/x/ipu2kbFZ/

Goed nieuws voor Nederlandse crypto-handelaren

Door de nieuwe samenwerking tussen Bybit en SATOS, die over een vergunning van de Nederlandse Bank beschikt, krijgen Nederlandse handelaren toegang tot 400 nieuwe cryptovaluta’s. Bybit biedt hiermee het grootste aanbod van cryptovaluta in Nederland. Heb je nog geen Bybit-account? Registreer je via deze link en ontvang 20 euro aan crypto als welkomstcadeau.

Hulp nodig?

In onze Discord community vind je ons uitgebreide handelsplan met alle laatste updates. Je betreed hier een veilige plek waar handelaren van elk niveau kennis uitwisselen. Stel je vragen aan deskundige analisten en top handelaren over handel, markttrends en crypto-onderwerpen in een bruisende community. Daarnaast organiseren we wekelijks live-streams en webinars voor handelaren die zich verder wil verdiepen in technische analyse.

Praat mee op Discord

 


Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.


Post Views: 0

De markt een stapje voor blijven? Join onze bruisende Discord-community met meer dan 12.000 leden! Hier kun je eenvoudig discussiëren over de laatste crypto-trends en verwachtingen.Website

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment