Bitcoin geeft historisch signaal af en wat doen ethereum en solana?

Louise de Graaf


Onlangs was op Crypto Insiders te lezen over een historische gebeurtenis in de bitcoin (BTC) koers

De bitcoin koers had voor de allereerste keer in zijn geschiedenis een zogeheten ‘golden cross’ gemaakt op de wekelijkse grafiek.

In mijn nieuwste video bespreek ik dit historische moment en deel ik mijn inzichten en analyses voor bitcoin en twee populaire altcoins.


Start gratis met crypto 📈: Bitvavo geeft alle Nederlanders vandaag €10 gratis crypto naar keuze 🚀. Meld je vandaag aan 🚀

Bitcoin en de historische wekelijkse golden cross

Recent vond dus een uniek fenomeen plaats met de golden cross op de wekelijkse grafiek van bitcoin.

Dit is een technische indicator waarbij de 50-daagse moving average de 200-daagse moving average kruist.

Hoewel dit een vertraagde indicator is en op korte termijn weinig zegt, is het op lange termijn mogelijk een sterk positief teken.

Het suggereert een opwaartse trend en kan een keerpunt zijn voor de lange termijn trend van bitcoin.

Nieuwe analyses voor ethereum en solana koersen

Naast bitcoin heb ik ook ethereum (ETH) en solana (SOL) geanalyseerd.

Ethereum heeft onlangs een liquidatiezone bereikt en vertoont tekenen van een mogelijke opwaartse beweging. Dit kan een interessante kans zijn voor traders die op zoek zijn naar korte termijn winsten.

Solana, aan de andere kant, bevindt zich in een neerwaarts kanaal, maar er zijn kansen op een uitbraak. Deze analyses zijn cruciaal voor iedereen die geïnteresseerd is in het handelen van deze munten.

Als analist is het mijn doel om jullie te voorzien van de meest actuele en diepgaande informatie over de cryptomarkt.

Ik kijk naar verschillende indicatoren en patronen om te bepalen wat de toekomst mogelijk in petto heeft voor deze digitale valuta.

Het is belangrijk om altijd je eigen onderzoek te doen en nooit meer te investeren dan je bereid bent te verliezen.

Ik nodig jullie uit om mijn video te bekijken voor meer gedetailleerde analyses en inzichten. Samen kunnen we de dynamische wereld van cryptocurrency beter begrijpen en weloverwogen beslissingen nemen. Bekijk de video hier en vergeet niet te abonneren voor meer updates.


🚀 Gratis crypto: Nederlandse broker maakt lezers van Crypto Insiders vandaag SHIBA miljonair; pak jouw gratis 1.000.000 SHIB

  • Advertentie
  • Anycoin Direct

Join de “de Bitcoin Consultant” community

John sluit zijn video’s altijd af met “happy trading”. Want dat is wat hij voor traders doet: hij maakt de moeilijke materie begrijpelijk middels de Youtube video’s en cursusaanbod waardoor traden een “happy” onderneming wordt. Duizenden hebben zijn cursussen al gevolgd en je kunt hier beginnen met de gratis kennismakingscursus. Naast de wekelijkse video’s kun je ook meer updates krijgen in zijn gratis Telegram.

Post Views: 0Website

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment