Bitcoin lijkt nieuwe opwaartse trend te starten naar nieuw prijsrecord

Louise de Graaf


Bitcoin (BTC), de eerste en meest invloedrijke cryptocurrency die een geheel nieuw tijdperk van digitale financiën heeft ingeluid, staat vandaag centraal in onze analyse.

We duiken in de koersverwachting van BTC, ondersteund door een analyse uit onze Discord omgeving. Hier delen we wekelijks meer dan 20 analyses en live-streams met meer dan 1.500 leden.

Technische analyse bitcoin (BTC) koers

Bitcoin lijkt het einde van de recente daling te hebben bereikt. Dat betekent dat de koers zich nu mogelijk klaar maakt voor de volgende stijging naar een nieuw record. Dat legden de analisten van Crypto Insiders onlangs als volgt uit:

“We waren gereed voor een nog diepere daling voor BTC, maar het lijkt erop dat de koers inmiddels de bodem van wave 4 van het Elliott Wave-patroon heeft bereikt.

 

Dit markeert een keerpunt voor de koers, en we anticiperen nu op de start van de laatste opwaartse wave van dit patroon: wave 5. Het is absoluut mogelijk dat deze wave de koers naar een nieuwe all-time high stuurt.

 

Onze blik is nu gericht op het 161,8% Fibonacci-niveau, dat rond de $85.000 ligt. In de Discord groep blijven we BTC nauw in de gaten houden en zullen we direct updates delen mochten onze verwachtingen veranderen.”

Datum analyse: 5 mei. Tradingview link: https://www.tradingview.com/x/XgOJMVzN/

Goed nieuws voor Nederlandse crypto-handelaren

Door de nieuwe samenwerking tussen Bybit en SATOS, die over een vergunning van de Nederlandse Bank beschikt, krijgen Nederlandse handelaren toegang tot 400 nieuwe cryptovaluta’s. Bybit biedt hiermee het grootste aanbod van cryptovaluta in Nederland. Heb je nog geen Bybit-account? Registreer je via deze link en ontvang 20 euro aan crypto als welkomstcadeau.

Hulp nodig?

In onze Discord community vind je ons uitgebreide handelsplan met alle laatste updates. Je betreed hier een veilige plek waar handelaren van elk niveau kennis uitwisselen. Stel je vragen aan deskundige analisten en top handelaren over handel, markttrends en crypto-onderwerpen in een bruisende community. Daarnaast organiseren we wekelijks live-streams en webinars voor handelaren die zich verder wil verdiepen in technische analyse.

Praat mee op Discord

 


Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.


Post Views: 68Website

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment