Bitcoin moet 204% stijgen & Nederlanders krijgen gratis bitcoin

Louise de Graaf


De cryptomarkt bruist van de anticipatie op dit moment. Bitcoin (BTC) hikt nog steeds tegen de $70.000 aan en tegelijkertijd staat de halving voor de deur. Dit legt de basis voor een buitengewoon opmerkelijke voorspelling van een bekende analist: een sprong naar $220.000 voorafgaand aan de halving, die al over minder dan twee weken plaatsvindt. Hoe realistisch is deze ambitieuze voorspelling echt?

Anycoin Direct wil in ieder geval niet dat je niet de boot mist, mocht deze voorspelling uitkomen. Daarom deelt de Nederlandse cryptobeurs gratis BTC uit aan alle nieuwe Nederlandse gebruikers.

De BTC halving staat voor de deur

De halving van bitcoin, een gebeurtenis die elke vier jaar plaatsvindt, vermindert de beloning voor miners met de helft en heeft historisch gezien een significant effect op de prijs van de munt. Gert van Lagen, een vooraanstaande crypto-analist, gelooft dat bitcoin in staat is om nog een gigantische sprong van 204% te maken vanaf zijn huidige niveau, om zo het ongekende prijsdoel van $220.000 te bereiken in de aanloop naar de halving. Deze voorspelling baseert hij op de unieke volatiliteit van de markt en de verschillende groeifases van bitcoin, waarvan hij meent dat we momenteel in de derde fase zijn.

Recente schommelingen in de prijs van bitcoin zijn echter niet onopgemerkt gebleven. Een daling naar ongeveer $61.000 sinds de all-time high heeft voor een bearish sentiment gezorgd. Toch meent Van Lagen dat we ons mogelijk in de meest bullish fase bevinden, met een aanstaande parabolische stijging om de hoek.

De BTC koers zal in het scenario dat van Lagen schetst wel snel aan de bak moeten gaan. De halving staat immers al op 19 april op de agenda. Mochten we de $220.000 nog op tijd willen bereiken, moet de koers in een krankzinnig tempo stijgen. Is dit onwaarschijnlijk? Zeker, maar onmogelijk is het ook weer niet. Er zijn gekkere dingen gebeurd in de wereld van crypto.

Ontvang gratis BTC bij Anycoin Direct

Hoewel de bullish prijsdoelen voor bitcoin in de aanloop naar halving grotendeels gebaseerd zijn op halvings uit het verleden, wijst van Lagen ook op de potentiële invloed van een spot Bitcoin ETF. Dit zou kunnen leiden tot een aanbodkrapte, wat de prijs verder omhoog drijft volgens van Lagen.

Wat de BTC koers ook gaat doen de komende twee weken, Anycoin Direct heeft een nieuwe actie waarbij nieuwe gebruikers maar liefst 20.000 SATS aan BTC helemaal gratis in ontvangst mogen nemen.

Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is je registreren bij Anycoin Direct, het verificatieproces volledig doorlopen en tenminste één succesvolle order plaatsen.

In samenwerking met Crypto Insiders krijgen nieuwe gebruikers van Anycoin Direct via deze link 20.000 gratis SATS aan bitcoin.

Gratis bitcoin pakken


Post Views: 155

Website

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment