Bitcoin op randje van afgrond? 9+ crypto parels voor januari

Louise de Graaf


De analisten van Crypto Insiders houden wekelijks een exclusieve livestream in de Premium omgeving. Zij bespreken hierin onder andere de koersen, de laatste marktonwikkelingen en hun analysemethoden.

Deze video dient als voorproefje van onze Premium diensten, en kan helpen bij het maken van eigen analyses en handelsbeslissingen. Onthoud dat dit geen financieel advies is.

Deze exclusieve video is nu voor iedereen terug te zien. Wil jij graag dit soort video’s direct zien en toegang krijgen tot meer analyses? Probeer dan onze Premium omgeving voor slechts 1 euro voor de eerste 30 dagen.


ūüéĀ Begin het nieuwe jaar goed: ‚ā¨10,- gratis crypto naar keuze

Technische analyses voor bitcoin en 9+ altcoins

In deze video neemt analist Ivan ons weer mee in een reeks grondige crypto analyses. Tijdens deze livestream konden Premium leden direct vragen stellen en analyses verzoeken.

Ivan begint met een diepgaande technische analyse van bitcoin (BTC). Hij benadrukt hoe belangrijk het is om verschillende scenario’s te onderzoeken, vooral wanneer de koers er zo onzeker uitziet.

Het is van essentieel belang om geduld te hebben, aan risicobeheer te doen en een goed doordacht plan te hebben.

Vervolgens bespreekt Ivan ook de dynamiek van altcoins ten opzichte van bitcoin. Hij bespreekt meer dan 9 verschillende cryptovaluta met potentie, waaronder ripple (XRP), polkadot (DOT), chainlink (LINK), litecoin (LTC), vechain (VET), tron (TRX), fetch.ai (FET) en chiliz (CHZ).

Deze munten worden geanalyseerd op basis van hun recente prestaties en potentieel voor toekomstige groei.

Een ander belangrijk aspect dat Ivan aanhaalt, is het belang van het beheren van emoties bij het handelen.

Hij deelt zijn ervaringen met het plaatsen van stop losses en waarschuwt voor de emotionele valkuilen bij zowel verlies als winst.

Het is cruciaal voor traders om niet alleen te focussen op technische analyse, maar ook op het beheersen van hun emoties om succesvol te zijn in de volatiele cryptomarkt.

Ivan moedigt kijkers ook aan om vragen te stellen en creatief te zijn bij het toepassen van handelsconcepten.

Dit benadrukt het belang van een interactieve leeromgeving waarin traders van elkaar kunnen leren en samen kunnen groeien.

Interessante ontwikkeling voor Nederlandse crypto-investeerders

SATOS, in het bezit van een vergunning van de Nederlandse Bank, gaat samenwerken met Bybit. Dit betekent dat Nederlandse klanten nu toegang krijgen tot een uitgebreider aanbod van meer dan 400 populaire cryptovaluta‚Äôs. Nog geen Bybit account?¬†Nieuwe klanten bij Bybit profiteren van bonussen tot ‚ā¨25.000.

Hulp nodig?

In onze premium omgeving vind je ons uitgebreide handelsplan met alle laatste updates. Als premium lid betreed je een veilige plek waar handelaren van elk niveau kennis uitwisselen. Stel je vragen aan deskundige analisten en top handelaren over handel, markttrends en crypto-onderwerpen in een bruisende community. Daarnaast organiseren we wekelijks live-streams en webinars voor handelaren die zich verder wil verdiepen in technische analyse.

Probeer 30 dagen voor 1 euro

 


Disclaimer: Beleggen brengt risico‚Äôs met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financi√ęle beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Post Views: 69Website

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment