Bitcoin zakt weg, maar PEPE opnieuw in de spotlight

Louise de Graaf


De afgelopen 24 uur is de bitcoin (BTC) koers met ongeveer 1,3% gedaald. Dat betekent dat we nog altijd moeten wachten op een uitbraak, naar boven of naar beneden. De markt kleurt door de daling van BTC dan ook overwegend rood, maar zoals wel vaker, is een populaire memecoin hier een duidelijke uitzondering op.


🚀 Alle Nederlanders krijgen 1.5 miljoen PEPE gratis van Nederlands platform

 • Advertentie
 • Anycoin Direct

Blik op de crypto markt

De totale marktkapitalisatie, de waarde van alle cryptocurrencies bij elkaar, is vandaag met 1,1% gedaald tot $2,67 biljoen in de afgelopen 24 uur.

Bitcoin is momenteel te koop voor een prijs van €62.103 op de Nederlandse crypto exchange Bitvavo. Over de afgelopen 24 uur is dat een daling van 1,44%. Op de in Dubai gesitueerde exchange Bybit powered by SATOS komt de prijs daarmee uit op $67.480.

De hardste stijgers, waaronder PEPE

De hardste stijgers uit de top 50 grootste cryptocurrencies zijn alsvolgt:

 • Pepe (PEPE) is met 6,4% gestegen tot $0.00001521.
 • OKB (OKB) is met 2,7% gestegen tot $46.59.
 • Arweave (AR) is met 1,1% gestegen tot $43.99.
 • Monero (XMR) is met 0,9% gestegen tot $145.87.
 • Wrapped eETH (WEETH) is met 0,2% gestegen tot $3,916.97.
 • Cardano (ADA) is met 0,5% gestegen tot $0.4501.

Het is ondertussen een vaste gast in de lijst van hardste stijgers, en opnieuw staat PEPE aan kop van de lijst van hardste stijgers. De memecoin blijft razendpopulair en marktkapitalisatie van PEPE heeft bijna de $6,5 miljard bereikt. Niet slecht voor een coin die letterlijk als grap is begonnen.

Crypto Radar: Ethereum stijgt 20% – PEPE, BONK dik in de plus

Crypto Radar: Ethereum stijgt 20% - PEPE, BONK dik in de plus

De hardste dalers, waaronder FET

De hardste dalers uit de top 50 grootste altcoins zijn als volgt:

 • Fetch.ai (FET) is met 5,1% gedaald tot $2.13.
 • Stacks (STX) is met 4,0% gedaald tot $1.90.
 • Internet Computer (ICP) is met 3,3% gedaald tot $11.83.
 • Immutable (IMX) is met 3,5% gedaald tot $2.14.
 • NEAR Protocol (NEAR) is met 3,2% gedaald tot $7.20.
 • The Graph (GRT) is met 2,8% gedaald tot $0.2987.

Verschillende prominente cryptocurrencies staan vandaag in de lijst van grootste dalers. Fetch.ai (FET) en Stacks (STX) zijn onder druk, maar Fetch.ai heeft over de afgelopen week een lichte stijging laten zien. Internet Computer (ICP) en Immutable (IMX) hebben ook verliezen geleden, maar zijn op weekbasis in waarde gestegen. Dit suggereert dat de recente dalingen mogelijk tijdelijk zijn binnen een bredere opwaarts trend.

10 euro gratis crypto naar keuze

Ben je op zoek naar een betrouwbare partij om crypto zoals bitcoin of ethereum te kopen? In samenwerking met Crypto Insiders geeft het Nederlandse handelsplatform Bitvavo 10 euro gratis aan nieuwe gebruikers.

Pak €10,- gratis!

Bitcoin koers duikt onder $70.000, ethereum houdt zich knap staande

Bitcoin koers duikt onder $70.000, ethereum houdt zich knap staande

Het belangrijkste crypto nieuws van de afgelopen dag

Het belangrijkste nieuws heeft ook met PEPE te maken. Een gelukkige cryptohandelaar bleek namelijk in staat te zijn geweest om in een maand zo’n $5 miljoen te verdienen. Dit verhaal laat duidelijk zien wat de potentie van het investeren in memecoins is. Met een beetje geluk weten sommige handelaren en investeerders hun vermogen aanzienlijk te doen groeien.

Echter, het investeren in memecoins als PEPE blijft een enorm groot risico. Het verdienen van meerdere miljoenen in een maand tijd is eerder een uitzondering dan de regel.


Post Views: 33

Altijd een stap voor blijven? Sluit je aan bij onze Discord-community met meer dan 10.000 leden. Bespreek de laatste crypto-trends en verwachtingen en blijf op de hoogte van alle verdere ontwikkelingen. Doe mee!Website

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment