Bitvavo geeft alle Nederlanders €20 gratis crypto

Louise de Graaf


Bitcoin (BTC) heeft een ongekend momentum te pakken en breekt het ene na het andere prijsrecord. ‘s Werelds grootste crypto laat maar weer eens zien wat het in zijn mars heeft, en staat als gevolg weer volop in de schijnwerpers. De cryptomarkt verwelkomt als gevolg een grote groep nieuwkomers, en de Nederlandse cryptobeurs Bitvavo grijpt deze kans om hen met een boost hun crypto-reis in te luiden.

Bitvavo biedt lezers van Crypto Insiders namelijk een tijdelijke welkomstbonus van 20 euro aan. Nieuwe gebruikers krijgen gratis 20 euro op hun account gestort waarmee ze meteen het brede crypto-aanbod kunnen ontdekken.

Bitcoin de koning van de markt

Terwijl bitcoin zijn in november 2021 behaalde prijsrecord nu significant heeft overschreden, staat het gros van de altcoins nog mijlenver verwijderd van hun respectievelijke pieken. Bitcoin neemt de markt op sleeptouw met een indrukwekkende stijging van meer dan 64 procent sinds het begin van het jaar.

De lancering van bitcoin spot Exchange-Traded Funds (ETF’s) heb32ben een grote rol gespeeld in de enorme prijsrally. De beursfondsen maken BTC  toegankelijk voor het grote geld, en vooralsnog stroomt er bijna iedere dag honderden miljoenen dollars richting de fondsen.

Voor het eerst in de geschiedenis heeft bitcoin een nieuwe all-time high neergezet vóór de halving. Opvallend genoeg staan retail-investeerders echter nog altijd niet bepaald te popelen om in te stappen, en lijken de beursfondsen de voornaamste katalysator te zijn voor de prijsexplosie.

Na slechts twee maanden lijken de ETF’s al een nieuw soort institutionele cyclus teweeg te brengen, wat de bitcoin koers nu al flink ten goede komt.

Bitcoin is vaak het startpunt van een ieders crypto-reis. Met de komst van bitcoin spot ETF’s heeft bitcoin een nieuw niveau van acceptatie en volwassenheid betreden en wordt de toegang voor een breder publiek vergemakkelijkt. Niemand weet hoe de adoptie de komende jaren zal verlopen, maar het zijn uiterst interessante tijden voor bitcoin-investeerders.

Bitvavo geeft €20 gratis crypto, zo doe je mee

Bitvavo ziet maar al te goed in dat bitcoin steeds meer als een serieuze investeringsoptie wordt gezien en wil nieuwelingen een duw in de rug geven. Iedereen die zich nu aanmeldt op Bitvavo ontvangt 20 euro aan gratis crypto.

Hoe werkt dit precies? Via deze pagina kun je gemakkelijk een account aanmaken en je eerste 20 euro aan crypto claimen. Deze 20 euro kun je vervolgens zelf omzetten in welke crypto je maar wil. Wil je dus bitcoin, dogecoin (DOGE) of bijvoorbeeld ripple (XRP)? Het kan allemaal. Het aanbod van Bitvavo bestaat momenteel uit meer dan 200 verschillende soorten cryptomunten. Je hebt dus keuze genoeg.

Meld je aan via onderstaande knop om de 20 euro bonus in ontvangst te nemen.

Pak 20 euro gratis


Post Views: 16Website

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment