Bitvavo lanceert EK-actie met gesigneerde shirts

Louise de Graaf


Het EK voetbal is in volle gang en de Oranjekoorts neemt toe na de nipte overwinning van het Nederlands elftal tegen Polen en het gelijkspel tegen de Fransen. Met de cruciale wedstrijd tegen Oostenrijk in het vooruitzicht, waarbij een plek in de achtste finales op het spel staat, heeft crypto-exchange Bitvavo een actie aangekondigd.

Bitvavo & Oranje

Als officiële sponsor van de KNVB sinds 2022, geeft Bitvavo drie door Oranje-spelers gesigneerde shirts weg. Deze unieke actie biedt voetbalfans de kans om nog dichter bij hun helden te komen, of ze nu thuis, in de kroeg of in het stadion juichen.

De oranjegekte is duidelijk zichtbaar in Nederland en zelfs in Duitsland, waar Nederlandse supporters massaal aanwezig zijn om het team aan te moedigen. Velen dromen van een herhaling van het succes van 1988, toen Nederland Europees kampioen werd.

Zo doe je mee om te winnen

Deelnemen aan de actie is eenvoudig. Bestaande Bitvavo-gebruikers dienen vóór dinsdag 25 juni voor minimaal 20 euro aan crypto te verhandelen op het platform. Nieuwe gebruikers kunnen zich aanmelden via een speciale link en ontvangen bovendien 10 euro aan gratis crypto en betalen geen handelskosten over de eerste 10.000 euro.

Bitvavo, de grootste crypto-exchange van Nederland, biedt meer dan 300 verschillende cryptovaluta aan, waaronder populaire opties als Bitcoin (BTC) en Ethereum (ETH).

Meedoen? Laat dan hieronder je e-mailadres achter om kans te maken op een van de gesigneerde shirts. Deze actie vormt een perfecte combinatie van de groeiende interesse in crypto en de toenemende Oranjegekte tijdens het EK.

.

 


Post Views: 0

Elke dag iets nieuws in de wereld van crypto! Blijf 7 dagen per week op de hoogte door ons te volgen op Instagram.

Website

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment