BNB koers schiet omhoog dankzij nieuwe ‘Launchpool’ crypto

Louise de Graaf


Binance Coin (BNB) staat vandaag flink in het groen. De BNB koers steeg op woensdag met bijna 8 procent en daarmee komt de koers voor het eerst in maanden weer in de buurt van de 400 dollar. Een mogelijke reden voor de koers kracht van BNB is de lancering van portal (PORTAL), een gloednieuwe toevoeging aan het Binance Launchpool platform.


EigenLayer crypto groeit met 300% – wat zit hierachter?

  • icon-altcoins

    Altcoin nieuws

Binance Launchpool

Binance Launchpool is een platform op de crypto exchange waar gebruikers hun assets kunnen staken om hiermee toegang te krijgen tot nieuwe crypto projecten. Het biedt investeerders een manier om op een vroeg moment in nieuwe spannende tokens te stappen.

De lancering van Portal op de Launchpool is groot nieuws en waarschijnlijk de reden voor de opmars van BNB. Maar wat maakt Portal zo speciaal? Portal is een cross-chain gaming platform. Wat vaak nog een probleem is in de crypto gaming sector is dat crypto games erg geïsoleerd zijn op hun respectievelijke blockchain. Portal probeert dit probleem op te lossen door een naadloze Web3 gaming ervaring te creëren.

De toevoeging van Portal op het launchingpool platform van Binance toont aan dat de exchange vertrouwen heeft in de toekomst van het project. Het is zoals gezegd een gloednieuwe token en dat biedt investeerders een mooie kans. Vanaf vandaag is Portal te farmen in de Launchpool. Gebruikers die BNB en FDUSD staken kunnen de komende zeven dagen PORTAL tokens uitgekeerd krijgen. 

Volgens een officieel bericht van Binance zal PORTAL vanaf 29 februari te verhandelen zijn voor alle Binance gebruikers. 

BNB in de lift

Wellicht kan dit nieuws BNB in het zadel helpen. De token loopt de afgelopen maanden een beetje achter op andere grote jongens zoals bitcoin (BTC), ethereum (ETH) en solana (SOL). Maar met de koersstijging van de afgelopen twee dagen lijkt BNB na bijna tien maanden eindelijk uit een accumulatieperiode te breken. Op moment van schrijven komt de BNB koers uit op 382 dollar.

 


Post Views: 13Website

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment