Cardano (ADA) 50% koersstijging in aantocht volgens experts

Louise de Graaf


Cardano (ADA), een blockchain-platform gericht op een wetenschappelijk onderbouwde aanpak, is het onderwerp van deze analyse.

We onderzoeken de koersverwachting voor ADA, met een analyse afkomstig uit onze onze Discord community waar we wekelijkse meer dan 20 analyses delen en live-streams houden.

Technische analyse cardano (ADA) koers

ADA komt langzaamaan ook op gang. Waar we eind vorige jaar en begin dit jaar toch wat minder interessante prijsactie zagen voor cardano, lijken we nu mooi te stijgen. De analisten deelde de volgende analyse:

“ADA ziet er, net als veel andere munten op de markt, veelbelovend uit. Op de grafiek zien we de eerste en tweede wave (in blauw gemarkeerd) verschijnen, wat een positief signaal is. Dit wijst ons op een mogelijk aanzienlijke stijging naar de $1,116, waar het 161,8% Fibonacci-niveau zich bevindt. Dit niveau is vaak het doel voor de derde wave.

 

Dat zou een stijging van meer dan 50% zijn. Hoewel we optimistisch zijn over een sterke stijging, is het ook belangrijk om voorzorgsmaatregelen te nemen tegen mogelijke risico’s. Daarom hebben we een invalidatieniveau ingesteld op $0,448. Als de koers onder dit niveau zakt, kan een bearish trend ontstaan.

 

Voor nu lijkt er echter geen reden tot zorg te zijn. We kijken uit naar de verwachte stijging.”

Datum analyse: 11 maart. Tradingview link: https://www.tradingview.com/x/IVYT2kxE/

Goed nieuws voor Nederlandse crypto-handelaren

Door de nieuwe samenwerking tussen Bybit en SATOS, die over een vergunning van de Nederlandse Bank beschikt, krijgen Nederlandse handelaren toegang tot 400 nieuwe cryptovaluta’s. Bybit biedt hiermee het grootste aanbod van cryptovaluta in Nederland. Heb je nog geen Bybit-account? Registreer je via deze link en ontvang 20 euro aan crypto als welkomstcadeau.

Hulp nodig?

In onze Discord community vind je ons uitgebreide handelsplan met alle laatste updates. Je betreed hier een veilige plek waar handelaren van elk niveau kennis uitwisselen. Stel je vragen aan deskundige analisten en top handelaren over handel, markttrends en crypto-onderwerpen in een bruisende community. Daarnaast organiseren we wekelijks live-streams en webinars voor handelaren die zich verder wil verdiepen in technische analyse.

Praat mee op Discord

 


Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.


Post Views: 55Website

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment