Crypto community opent voor Nederlanders met sterk statement

Louise de Graaf


Het is begrijpelijk dat de crypto wereld veel aandacht trekt door de hoge rendementen die zelden in traditionele markten worden gezien. Echter, het blijft een sector vol risico’s waarin het lastig te navigeren is. Om te floreren als crypto-investeerder zul je je emoties de baas moeten zijn, en dat is nou net waar velen de plank misslaan.

Bij Chainalytics Labs herkennen ze de complexiteit van de cryptomarkt, en gebruiken ze op data gebaseerde modellen om crypto-investeerders vooruit te helpen met het bepalen van welke coins ze kopen, en met het delen van mogelijke koop- en verkoopmomenten. Lezers van Crypto Insiders kunnen zich nu tijdelijk één maand gratis abonneren op de betaalde email-service. Meld je gratis aan via deze link met de code TRY-PREMIUM.

‘Crypto data ontmoet intuïtie’

Chainalytics Labs werd opgericht door een team dat al sinds 2014 actief is in de cryptowereld en heeft de afgelopen jaren hard aan de weg getimmerd om ‘’doe-het-zelf’ crypto-investeerders handige tools en bruikbare inzichten te verschaffen.

Het opbouwen van een crypto portefeuille voor de lange termijn is makkelijker gezegd dan gedaan. Met name beginners zien vaak door de bomen het bos niet meer en dienen ook nog eens hun emoties in bedwang te houden. Met de enorme mate aan volatiliteit is laatstgenoemde een hele klus op zichzelf.

Chainalytics Labs begrijpt de frustratie van het doorspitten van onbetrouwbare informatie en de emoties die betrokken zijn bij crypto-investeringen, zoals angst en hebzucht. Onbevooroordeelde, op data gebaseerde en bruikbare inzichten bieden volgens Chainalytics Labs de mogelijkheid om tot weloverwogen beslissingen te komen voor langetermijn portfolio’s.

Het bedrijf is een decennium geleden aanvankelijk gelanceerd uit eigenbelang. De datagestuurde modellen bespaarden de oprichters niet alleen tijd en frustratie, maar verbeterden ook aanzienlijk hun eigen portfolio’s voor de lange termijn.

Ook nu blijft de firma de tools en inzichten gebruiken voor hun eigen strategieën, maar helpen ze tevens anderen met het opbouwen van crypto portefeuilles.

Bitcoin signalen

Chainalytics Labs werkt met een abonnementsmodel. Je hebt de keuze tussen een gratis en betaald abonnement.

Bij het gratis abonnement ontvang je twee e-mails per maand met drie voorbeeldportefeuilles bestaande uit 3 munten, signalen wanneer je moet stoppen met bijkopen, zes herbalancering signalen per jaar, praktische portefeuille tools en praktische begeleiding voor succes en veiligheid. Deze voorbeelden zijn dynamisch en worden continu samengesteld op basis van de laatste data en ontwikkelingen.

Als je voor het betaalde plan kiest, ontvang je iedere week een e-mail van Chainalytics Labs De voorbeeldportefeuilles zullen bestaan uit vijf verschillende valuta in plaats van drie zoals bij het gratis abonnement. Verder ontvang je ‘’actiegerichte en directe signalen wanneer het tijd is om te beginnen met verkopen’’, met name gericht op bitcoin (BTC), en meer geavanceerdere portefeuille hulpmiddelen.

Het betaalde abonnement biedt dé begeleiding om je wegwijs te maken in de huidige bullmarkt. Chainalytics Labs wil zoveel mogelijk investeerders helpen bij het volop benutten van de kansen die een bullmarkt met zich meebrengt,  en biedt nu tijdelijk een gratis maand wanneer je voor het betaalde abonnement kiest met de code TRY-PREMIUM.

Ga naar Chainalytics


Post Views: 78Website

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment