Crypto gokkers zetten vol in op verlies voor Biden in 2024

Louise de Graaf


De afgelopen dagen is er veel te doen rondom de presidentsverkiezingen in de Verenigde Staten. Terwijl de huidige president Joe Biden strijdt voor een tweede termijn in het Witte Huis, probeert de oud-president Donald Trump het stokje juist van hem over te nemen.

Duitse overheid blijft bitcoin sturen naar cryptobeurzen

Duitse overheid blijft bitcoin sturen naar cryptobeurzen

Desastreus debat met grote gevolgen

De strijd tussen de twee heren is al maanden gaande en zal in november van dit jaar tot een finale komen. Dan zal de Amerikaanse kiezer laten horen wie de nieuwe president van het land zal worden.

Op het platform Polymarket, een plek waar weddenschappen kunnen worden aangegaan met cryptocurrencies, is te zien wie het meeste kans maakt op de winst. Echter kwamen deze verhoudingen flink anders te liggen na een desatreus verlopen debat tussen Biden en Trump.

Tijdens het debat kwam Biden meermaals moeilijk uit zijn woorden of “vergat” waar hij het over had. Donald Trump maakte hier dankbaar gebruik van door hier voor de Amerikaanse kiezer extra nadruk op te leggen. Na het debat liet het team van Biden weten dat zij erkennen dat het geen sterk optreden was van de huidige president. Echter zou hij last hebben gehad van een verkoudheid, over voorbereid zijn en een jetlag.

De geruchten gaan nu al enkele dagen dat de plaats van Biden mogelijk beter door iemand anders kan worden ingevuld. Ondanks dat de president zelf hier niets van wil weten, lijkt Kamala Harris een mogelijke kanshebber hiervoor.

Winst Biden slechts 9% kans

De kans op winst van de kandidaten verschuift nogal wat de afgelopen dagen. Zo nam de kans van Biden in de afgelopen dagen sterk af en is deze inmiddels gedaald naar slechts 9%. Volgens de personen die de weddenschappen aan gaan zou Trump de meeste kans hebben op een overwinning, namelijk 61%. Harris zou momenteel een kans worden toebedeeld van 19%.

De dalende kansen van Joe Biden zouden ook te zien zijn op een ander platform, genaamd “PredictIt”. Hier daalden de aandelen die gebaseerd zijn op de kans dat Biden met de winst ervandoor gaat ook. Waar de prijs voorheen nog op 0,25 dollarcent stond, is dit nu slechts 0,20 dollarcent.


🚀 Alle Nederlanders krijgen 750.000 PEPE gratis van Nederlands platform

  • Advertentie
  • Anycoin Direct

Zorgen rondom Biden groeien

De nieuwssite CNN heeft laten weten dat de gouverneurs van de Verenigde Staten zich zorgen maken om de zittend president. In een meeting op 3 juli deelde zij hun zorgen, maar reageerde Biden dat er met hem niets aan de hand was.

Ook zou de nieuwssite hebben achterhaald dat er geen activiteiten meer gepland zouden worden voor hem na 8 uur in de avond, zodat hij de komende tijd meer zou kunnen slapen.


Post Views: 75

Elke dag iets nieuws in de wereld van crypto! Blijf 7 dagen per week op de hoogte door ons te volgen op Instagram.

Website

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment