Crypto mailing vertelt precies wanneer je wel en niet moet handelen

Louise de Graaf


Voor huis-tuin-en-keuken-investeerders kan de crypto-industrie nogal overweldigend zijn. De cryptomarkt staat bekend om zijn hoge volatiliteit, wat zowel kansen als risico’s met zich meebrengt. De meesten vinden het moeilijk om de markt correct te timen of worden emotioneel sterk beïnvloed door de schommelingen, wat leidt tot minder optimale beslissingen.

Bij Chainalytics Labs herkennen ze de complexiteit van de cryptomarkt, en gebruiken ze op data gebaseerde modellen om crypto-investeerders vooruit te helpen met het bepalen van welke coins ze kopen, en met het delen van mogelijke koop- en verkoopmomenten. Lezers van Crypto Insiders kunnen zich nu tijdelijk één maand gratis abonneren op de betaalde email-service. Meld je gratis aan via deze link met de code TRY-PREMIUM.

Wanneer bitcoin kopen/verkopen?

Van het samenstellen van een crypto portfolio tot het timen van de markt; Chainalytics Labs heeft al sinds 2014 de missie om ‘’iedereen te helpen met het opbouwen en optimaliseren van hun langetermijn crypto portfolio met vertrouwen’’.

Met name in de cryptomarkt laten veel investeerders zich leiden door hebzucht en angst, in plaats van rationele besluitvorming. Chainalytics Labs is toegewijd aan onbevooroordeelde, op data gebaseerde inzichten die ervoor zorgen dat jouw investeringsbeslissingen gebaseerd zijn op de meest relevante en nauwkeurige informatie.

Met tools die een verscheidenheid aan on-chain data analyseren kunnen investeerders duidelijk inzicht krijgen waar de cryptomarkt, geleid door bitcoin (BTC), zich bevindt in de huidige cyclus. Is het een goed moment om bij te kopen? Is het verstandig om uit de markt te stappen?

Door geleidelijk winst te nemen tijdens de hoogtepunten van de bullmarkt en te investeren tijdens de dieptepunten van de bearmarkt, kun je uiteindelijk je portfolio naar ondenkbare waarden laten groeien.

Weten wanneer je moet handelen, en je ook daadwerkelijk aan je plan houden is echter vele malen moeilijker dan gedacht. Dit is exact waarom Chainalytics Labs  in het leven is geroepen.

Chainalytics abonnementen: ontvang 1 maand gratis

Chainalytics Labs werkt met een abonnementsmodel. Je hebt de keuze tussen een gratis en betaald abonnement.

Een belangrijk verschil tussen de twee is dat het betaalde abonnement verschillende soorten signalen verschaft: wanneer het verstandig is om te stoppen met bijkopen, en wanneer je er goed aan doet uit de markt te stappen. De gratis optie geeft uitsluitend aan wanneer bijkopen te veel risico is.

Er zijn nog meer verschillen tussen het kosteloze en 19 dollar kostende abonnement.

Bij het gratis abonnement ontvang je twee e-mails per maand met drie voorbeeldportefeuilles bestaande uit 3 munten, praktische portefeuille tools, praktische begeleiding voor succes en veiligheid en zes herbalanceringssignalen per jaar.

Als je voor het betaalde plan kiest zullen de voorbeeldportefeuilles bestaan uit vijf verschillende cryptovaluta en krijg je toegang tot meer geavanceerdere portefeuille hulpmiddelen. Bovendien kun je vaker een nieuwe e-mail in je inbox verwachten; iedere week om precies te zijn.

Het betaalde abonnement biedt dé begeleiding om je wegwijs te maken in de huidige bullmarkt. Chainalytics Labs wil zoveel mogelijk investeerders helpen bij het volop benutten van de kansen die een explosieve markt met zich meebrengt, en biedt nu tijdelijk een gratis maand wanneer je voor het betaalde abonnement kiest met de code TRY-PREMIUM.

Ga naar Chainalytics


Post Views: 0Website

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment