Crypto vol potentie stijgt met 693% na notering, handelaren enthousiast

Louise de Graaf


De cryptomarkt staat nooit stil en wordt regelmatig opgeschud door nieuwe spelers die indrukwekkende prestaties neerzetten. Vandaag is LayerZero (ZRO) het gesprek van de dag. De waarde van ZRO is na zijn recente notering op Bybit (Powered by SATOS) met maar liefst 693% gestegen, wat veel interesse en enthousiasme heeft opgewekt onder handelaren en investeerders.

Wat is LayerZero?

LayerZero is een omnichain interoperabiliteitsprotocol dat is ontworpen voor berichtoverdracht tussen verschillende blockchains. LayerZero fungeert als een “blockchain van blockchains”, waardoor andere blockchainnetwerken direct en op een betrouwbare manier kunnen communiceren.

Een van de belangrijkste kenmerken van LayerZero is de Ultra Light Nodes (ULNs). Deze smart contracts draaien op elke blockchain en fungeren als eindpunten voor cross-chain communicatie. ULNs verifiëren de geldigheid van transacties en berichten van andere ketens met behulp van blokheaders en transactiebewijzen, wat zowel de beveiliging als efficiëntie waarborgt.

LayerZero ondersteunt elke blockchain die smart contracts kan uitvoeren, zoals Ethereum, BNB Chain, Avalanche, Polygon, Arbitrum, Optimism, Fantom en andere ketens. Hoewel LayerZero geen vastgestelde roadmap heeft, zijn er plannen om met meer blockchains en DeFi-protocollen te integreren. Er zijn ook plannen om een eigen governance token en DAO te creëren.

Explosieve groei van ZRO

De lancering van LayerZero (ZRO) op cryptobeurs Bybit heeft geleid tot een opmerkelijke koersstijging op de eerste dag. Ondanks een lichte daling na de piek, blijft de munt indrukwekkend in het groen staan met een winst van 693%. Met een marktkapitalisatie van $794 miljoen en een handelsvolume van $671 miljoen in de afgelopen 24 uur, toont LayerZero een sterke aanwezigheid en interesse in de cryptomarkt.

De grafiek van ZRO op Bybit (Powered by SATOS)

De toekomst van ZRO?

De vraag blijft of deze aanzienlijke stijging van ZRO duurzaam is of voornamelijk wordt aangedreven door speculatie. Voor vroege investeerders zijn de huidige rendementen zeker aantrekkelijk, maar de toekomst zal uitwijzen of deze groei doorzet. LayerZero’s sterke start op Bybit laat de volatiliteit en het potentieel van de cryptomarkt maar weer eens zien voor nieuwe en innovatieve projecten. Handelaren die bereid zijn veel risico te nemen, want nieuwe noteringen zijn altijd vol risico, kunnen een aardig zakcentje verdienen.

Tijdelijk tot 20 euro gratis crypto cadeau

Ben je klaar om je te verdiepen in de wereld van crypto en speel je met het idee om bitcoin of misschien wel kleinere coins als ZRO te kopen of verhandelen? Wij hebben de handen ineengeslagen met Bybit powered by SATOS, de exchange met het meest uitgebreide aanbod van crypto in Nederland, om onze lezers een exclusieve aanbieding te doen.

Registreer je bij Bybit powered by SATOS via onderstaande knop en krijg als welkomstgeschenk tot 20 euro in de crypto naar keuze helemaal gratis.

Claim 20 euro gratis


Post Views: 175

Altijd een stap voor blijven? Sluit je aan bij onze Discord-community met meer dan 12.000 leden. Bespreek de laatste crypto-trends en verwachtingen en blijf op de hoogte van alle verdere ontwikkelingen. Doe mee!Website

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment