Cryptobeurs Bitvavo start creatieve Oranje actie: win gesigneerde shirts

Louise de Graaf


Het Nederlands elftal trapte vorige week zondag het Europees Kampioenschap af met een nipte overwinning tegen Polen. Hoewel de Oranjekoorts in aanloop naar het eindtoernooi wellicht wat traag op gang kwam, lijkt deze nu met de dag te groeien. Met de laatste poule-wedstrijd tegen Oostenrijk in zicht – en daarmee een plek in de achtste finales, geeft Bitvavo op de valreep nog een aantal gesigneerde Oranje shirts weg met een unieke giveaway – en iedereen kan meedoen.

Bitvavo deelt gesigneerde oranje shirts uit

Nederlanders staan volledig achter het nationale voetbalteam, hopend op een herhaling van het succes van 1988 door de bokaal te veroveren.

In ons kikkerlandje domineert de oranjekleur de straten en ook in Duitsland trekken Nederlanders de aandacht door in grote getalen achter ons elftal te staan.

Bitvavo, sinds 2022 de trotse sponsor van de KNVB, heeft een bijzonder giveaway bedacht waarmee enkele Nederlandse voetbalfans op unieke wijze hun favoriete spelers kunnen aanmoedigen, of dat nu thuis op de bank, in de kroeg, of in het stadion is.

De grootste crypto exchange van ons land geeft namelijk 3 gesigneerde shirts weg van spelers uit het Nederlands elftal, wat lezers van Crypto Insiders een geweldige kans biedt om dichter bij hun helden te komen.

Hoe doe je mee?

Een eigen Bitvavo-account is de enige voorwaarde om deel te nemen aan de giveaway. Als je al een Bitvavo-account hebt, zorg er dan voor dat je uiterlijk aanstaande dinsdag 25 juni minimaal 20 euro aan crypto hebt verhandeld op het platform.

Dit betekent dat je de komende dagen één of meerdere transacties moet uitvoeren die samen ten minste 20 euro aan waarde hebben. Je kunt handelen in bijvoorbeeld bitcoin (BTC), ethereum (ETH) of een van de meer dan 200 andere beschikbare cryptovaluta op Bitvavo.

Nog geen account op Bitvavo? Maak je geen zorgen, je kunt alsnog kans maken op een gesigneerd shirt door je simpelweg aan te melden bij Bitvavo via deze link. Dan krijg je naast deelname ook 10 euro gratis crypto naar keuze én betaal je geen handelskosten over de eerste 10.000 euro.

Meedoen? Dat is zo simpel als je gegevens hieronder achter te laten, zodat wij contact met je op kunnen nemen als je hebt gewonnen.

.


Post Views: 37

Altijd een stap voor blijven? Sluit je aan bij onze Discord-community met meer dan 12.000 leden. Bespreek de laatste crypto-trends en verwachtingen en blijf op de hoogte van alle verdere ontwikkelingen. Doe mee!Website

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment