Cryptohandelaar zet $2.200 om in $2,26 miljoen met nieuwe Solana memecoin

Louise de Graaf


Crypto staat bekend om zijn volatiliteit. Het mes snijdt daarmee aan twee kanten. Zo kan investeren voor gigantische verliezen zorgen en is het niet ongewoon dat altcoins meer dan 99% van hun waarde verliezen. Aan de andere kant zien we ook parabolische stijgingen, zeker als de markt in een bullish staat verkeerd.

Een handelaar met de wallet “sundayfunday.sol” was een van de investeerders die een enorm succes wist te behalen. Volgens data van blockchain analyse platform LookOnChain wist de investeerder zijn initiële inzet met 993 keer te vergroten door een nieuwe memecoin te kopen.


🚀 Alle Nederlanders krijgen 1.5 miljoen PEPE gratis van Nederlands platform

  • Advertentie
  • Anycoin Direct

$2,26 miljoen binnen acht uur

De totale inleg van de handelaar kwam uit op $2.275. Daarmee kocht hij 242 miljoen tokens van de 1DOL memecoin op het Solana (SOL) netwerk. De waarde van de token steeg enorm. Binnen acht uur veranderde de initiële investering van $2.275 in $2,26 miljoen.

De token blijft echter erg volatiel. Zo steeg 1DOL op de lanceringsdag tot $0,018 maar zakte daarna weer met meer dan 77%, naar een koers van rond de $0,004.

Of de investeerder zijn winsten kan binnenhalen is nog onzeker. Hoewel de waarde op papier enorm hoog is, is het onduidelijk of de digitale munten allemaal verkocht kunnen worden. Er zijn namelijk zorgen over de lage liquiditeit van de 1DOL handelsmarkt, wat het moeilijk zou maken voor de trader om zijn winsten te realiseren zonder de prijs sterk te laten dalen. Het is dus, helaas voor de handelaar in kwestie, nog niet zo dat hij zichzelf al echt miljonair mag noemen.

Book of Memes

Voor de handelaar is het niet de eerste keer dat hij/zij succes behaalde. Zo was de trader ook de grootste pre-sale deelnemer van de Book of Memes (BOME) token, waarin $72.000 werd geïnvesteerd. Op het hoogtepunt was de belegging meer dan $40 miljoen waard.

De handelaar verkocht een deel van zijn BOME-holdings maar blijft nog altijd de grootste BOME-houder. De handelaar verkocht 530 miljard BOME voor 38.305 SOL ($7,66 miljoen) en bezit nog steeds 894 miljard BOME ($10,5 miljoen).


Post Views: 30

De markt een stapje voor blijven? Join onze bruisende Discord-community met meer dan 12.000 leden! Hier kun je eenvoudig discussiëren over de laatste crypto-trends en verwachtingen.Website

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment