dit lijkt de laatste kans voor VeChain (VET)

Louise de Graaf


VeChain (VET), een blockchain-platform dat zich richt op het verbeteren van supply chain management, staat vandaag in de schijnwerpers.

We duiken in de koersverwachting van VET, met inzichten uit onze Discord omgeving waar we wekelijks meer dan 20 analyses en livestreams delen.

Technische analyse VeChain (VET) koers

VeChain is sinds begin maart flink gedaald en komt inmiddels dieper uit dan verwacht. Toch lijkt er nog hoop te zijn voor de koers, maar het is mogelijk de laatste kans. Dat legden de analisten van Crypto Insiders onlangs als volgt uit in de Discord groep:

“VET presteert de laatste tijd opvallend slecht. Het lukt de koers telkens niet om door de weerstand te breken en zijn opwaartse trend te hervatten.

 

De VET koers nadert momenteel het 0,88 Fibonacci-niveau, rond de prijs van $0,28 en $0,29.  Dit lijkt de laatste verdedigingslinie te zijn en we verwachten dat VET hier een forse stuiter kan maken.

 

Lukt dit echter niet, dan lijkt de kans heel groot dat VET nog een stuk dieper zal dalen en de koers nieuwe lows moet maken. We houden VET in de Discord groep nauw in de gaten en zullen onze strategie aanpassen wanneer dit nodig is om de beste in- en uitstapmomenten te bepalen.”

crypto insiders vet analyse 1406
Datum analyse: 14 juni. Tradingview link: https://www.tradingview.com/x/EJy55rWn/

Goed nieuws voor Nederlandse crypto-handelaren

Door de nieuwe samenwerking tussen Bybit en SATOS, die over een vergunning van de Nederlandse Bank beschikt, krijgen Nederlandse handelaren toegang tot 400 nieuwe cryptovaluta’s. Bybit biedt hiermee het grootste aanbod van cryptovaluta in Nederland. Heb je nog geen Bybit-account? Registreer je via deze link en ontvang 20 euro aan crypto als welkomstcadeau.

Hulp nodig?

In onze Discord community vind je ons uitgebreide handelsplan met alle laatste updates. Je betreed hier een veilige plek waar handelaren van elk niveau kennis uitwisselen. Stel je vragen aan deskundige analisten en top handelaren over handel, markttrends en crypto-onderwerpen in een bruisende community. Daarnaast organiseren we wekelijks live-streams en webinars voor handelaren die zich verder wil verdiepen in technische analyse.

Praat mee op Discord

 


Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.


Post Views: 0Website

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment