dit zijn onze socials & winactie komt eraan

Louise de Graaf


Vandaag, 30 juni 2024, is het wereldwijd Social Media Dag. Deze dag werd in 2010 opgericht om de impact van sociale media te erkennen en te vieren. Crypto Insiders heeft maar liefst negen sociale media-accounts op verschillende platforms. Bovendien komt er een winactie aan, lees daarom snel verder zodat je weet wat je hiervoor moet doen!

‘Crypto kan uitkomst zijn voor mensen zonder toegang tot banken’

'Crypto kan uitkomst zijn voor mensen zonder toegang tot banken'

Social Media dag

Op Social Media dag wordt gevierd om extra aandacht te geven aan het digitaal contact leggen en informatie te delen met mensen op de socials. Het is een dag waarop gebruikers, content creators, bedrijven en influencers de invloed en betekenis van sociale media erkennen.

De datum waarop dit gevierd wordt is ook gekozen door een bewuste reden. 30 juni kan symbolisch gezien worden als een moment midden in het jaar.  Voor Mashable, de website die de dag in het leven heeft geroepen, een mooi moment om terug te blikken.

Winactie en kanalen van Crypto Insiders

Om te beginnen verwijzen wij onze lezer graag naar het eerste sociale media-account van Crypto Insiders (CI). Deze kan men vinden op de ‘socials voor profs’: LinkedIn. Door te klikken op het woord wat onderstreept is (dit geldt ook voor de andere kanalen die toegelicht worden) kom jij bij het juiste platform terecht.

Het LinkedIn platform wordt zakelijk beschouwd en er wordt hier ook “serieuzer” nieuws gepost. Denk aan nieuwsberichten omtrent regelgeving in crypto, crypto bedrijven, analyses, mijlpalen van CI, vacatures en nog veel meer.

Dan het volgende sociale media-account: TikTok. Vaak bekend onder jongeren, en terwijl het begon als dansapp, is de content nu erg divers. Hier zijn we pas mee begonnen, maar er zijn al een aantal korte filmpjes te zien over crypto. Nog niet bekend mee? Waag het een poging om te zien of het wat voor jou is!

Instagram is het derde account. Daar zal ook de winactie op gehouden worden! Op het kanaal wordt doorgaans luchtig en belangrijk nieuws gedeeld met meer dan 12,6k volgers. Ook deze volgers hebben kans om de maandelijkse crypto quiz, dat over het nieuws gaat in de afgelopen maand, te winnen. Binnenkort komt de quiz van juni eraan waaraan jij mee kunt doen en kans maakt op mooie prijzen. Ben jij een echte nieuwslezer?


🚀 Alle Nederlanders krijgen 750.000 PEPE gratis van Nederlands platform

  • Advertentie
  • Anycoin Direct

Threads, YouTube en Whatsapp

Het volgende account is te vinden op Threads, waar we content plaatsen met een knipoog. Dit is een platform met content zoals memes, feitjes, breaking news, polls, leuke en bizarre cryptoverhalen en nog veel meer! Bovendien bestaat Threads nog niet heel lang, want het is oorspronkelijk gelanceerd in 2019.

Account nummer vijf is te vinden op YouTube. Dit is voor hen die geïnteresseerd zijn in video content. Hier zijn ook onze analisten actief, en worden er diepgaande analyses gedeeld en uitgelegd.

Vraag jij je af hoe je dagelijks de content van de laatste koersupdates en de belangrijkste nieuwsartikelen krijgt? Dan is Whatsapp of X wat voor jou! Hierop delen we rap de belangrijkste nieuwtjes voor de actieve handelaar. 


Start gratis met crypto 📈: Alle Nederlanders krijgen in mei gratis crypto

Telegram en Discord

Tot slot hopen we natuurlijk dat je nog niet afgehaakt bent, want we hebben er nog twee te gaan. Telegram is hier één van, met een gratis community waar dagelijks gepraat wordt over crypto. Vergelijkbaar met Discord, maar met beperkte functionaliteit.

Discord is de plek die wij het meest aanraden voor onze crypto-enthousiastelingen! Met meer dan 13.000 leden delen we met elkaar ideeën en strategieën. Daarnaast biedt onze Discord-server ook een premium-omgeving aan, waar onze macro, fundamentele en technische analisten regelmatig de nieuwste markttrends en analyses delen. Tot slot is het ook een plek waar heel veel informatie te vinden is en er geleerd kan worden over crypto.


Post Views: 0

Geen belangrijk crypto nieuws meer missen? Volg dan ons spiksplinternieuwe Whatsapp Kanaal. Hier houden we je 7 dagen per week op de hoogte van het belangrijkste crypto nieuws.

Website

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment