Dogecoin-fans teleurgesteld na details betaalplannen Elon Musk’s X

Louise de Graaf


Dogecoin (DOGE) fans wrijven al sinds Elon Musk socialmediaplatform Twitter (inmiddels omgedoopt tot ‘X’) overnam in hun handen. De topondernemer is namelijk een enorme fan van de memecoin, en dus zou een integratie een logische zet zijn.

De komst van betalingsdiensten ligt al geruime tijd in het verschiet, wat tot veel speculatie zorgt binnen de cryptogemeenschap. Uit nieuwe documenten blijkt echter dat crypto vooralsnog geen plekje heeft veroverd binnen de revolutionaire plannen van de socialmediagigant.

DOGE-integratie nog een vraagteken

In oktober 2022 nam Musk Twitter over voor een totaalbedrag van 44 miljard dollar. Een halfjaar later werd het platform gerebrand naar ‘X’. Dit markeerde de eerste stap in de transitie naar een ‘everything app’ waarin social media, berichten en financiële diensten worden gecombineerd .

Betalingsdiensten zouden ergens dit jaar uitgerold moeten worden, maar veel details zijn er vooralsnog niet vrijgegeven. Het is in ieder geval duidelijk dat het bij de lancering mogelijk zal zijn om geld op het platform te bewaren en te verzenden naar andere X-gebruikers. Later zul je tevens rente kunnen verdienen en (fysieke) producten kunnen kopen.

Al sinds de plannen in het leven werden geroepen draait de geruchtenmolen overuren of er tevens een plek is voor crypto, met dogecoin in het bijzonder.

Analisten suggereerden enkele maanden geleden dat het platform zo ontwikkeld moest worden dat het in de toekomst ruimte biedt voor crypto.

Bloomberg schreef enkele dagen geleden dat uit nieuwe documenten van regelgevende instanties blijkt dat Musk vooralsnog geen crypto in het vizier heeft wat betreft de aankomende betaaldienst op X.

Twitter CEO Linda Yaccarino gaf in een interview op maandag aan dat het betaalplatform ‘’binnenkort’’ zijn intrede zal maken en dat het financiële ecosysteem aanvankelijk in de Verenigde Staten gelanceerd zal worden

DOGE- en BTC-bezitters houden hoop

Met de eerdere berichtgeving van analisten hebben dogecoin-fans nog altijd reden om hoopvol te zijn voor een latere integratie van de memecoin.

Niet alleen DOGE-bezitters houden de ontwikkelingen nauwlettend in de gaten. Musk is tevens een voorstander van bitcoin (BTC) en crypto in het algemeen, en dus zou een integratie verder uit kunnen rijken dan uitsluitend zijn favoriete crypto dogecoin.

Musk gaf in 2021 aan persoonlijk bitcoin, ethereum (ETH) en dogecoin in bezit te hebben. Zijn bedrijven Tesla en SpaceX hebben samen bovendien meer dan $1 miljard aan bitcoin op de balans.

Anycoin Direct geeft 1 miljoen PEPE cadeau

De meme-coin gekte is in volle gang en PEPE is een van de grootste sterren. Of deze hype blijvend is, valt nog te bezien. Maar met het gratis PEPE-aanbod van Anycoin Direct kun je in ieder geval zonder risico deelnemen aan deze opwindende ontwikkeling. Het is een unieke kans om te ontdekken wat de wereld van crypto te bieden heeft.

Nieuwe gebruikers ontvangen maar liefst 1 miljoen PEPE volledig gratis. Een mooie kans om kennis te maken met de wereld van meme-coins zonder eigen geld te riskeren.

Claim 1 miljoen PEPE


Post Views: 103

Altijd een stap voor blijven? Sluit je aan bij onze Discord-community met meer dan 12.000 leden. Bespreek de laatste crypto-trends en verwachtingen en blijf op de hoogte van alle verdere ontwikkelingen. Doe mee!Website

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment