Ethereum (ETH) kan krachtige beweging maken vanuit de ‘golden pocket’

Louise de Graaf


Ethereum (ETH), het toonaangevende smart contract platform dat de basis vormt voor de DeFi- en NFT-sector, wordt vandaag uitgelicht.

Onze analyse duikt in de koersverwachting van ETH, met een analyse uit onze Discord community. Hier delen we wekelijks meer dan 20 analyses en houden we regelmatig live-streams.

Technische analyse ethereum (ETH)

Het lijkt erop dat ethereum eerst nog een stukje dieper kan zakken voordat de koers zijn opwaartse trend hervat. Dat legden de analisten van Crypto Insiders onlangs als volgt uit in de Discord groep:

“ETH zit momenteel tussen de 50% en 61,8% Fibonacci-niveaus – de zogenaamde golden pocket. Dit is een kritiek gebied waar vaak krachtige bewegingen uit voortkomen.

 

Doordat we de afronding van een WXY Elliott Wave patroon verwachten, blijft de mogelijkheid bestaan dat ETH nog een stapje terug kan doen. Onze blik is gericht op potentiële steun rond de $2.500 en $2.700, prijspunten waarvan we denken dat ze een solide basis kunnen vormen voor verdere opwaartse continuïteit.

 

Veel coins, waaronder ETH, bewegen sinds half april in een bepaalde brede range. We blijven alert op verdere ontwikkelingen en zullen onze strategieën daarop aanpassen, terwijl we geduldig wachten op een sterk signaal dat de volgende fase van de markt inluidt.”

Datum analyse: 26 april. Tradingview link: https://www.tradingview.com/x/27kpgnhm/

Goed nieuws voor Nederlandse crypto-handelaren

Door de nieuwe samenwerking tussen Bybit en SATOS, die over een vergunning van de Nederlandse Bank beschikt, krijgen Nederlandse handelaren toegang tot 400 nieuwe cryptovaluta’s. Bybit biedt hiermee het grootste aanbod van cryptovaluta in Nederland. Heb je nog geen Bybit-account? Registreer je via deze link en ontvang 20 euro aan crypto als welkomstcadeau.

Hulp nodig?

In onze Discord community vind je ons uitgebreide handelsplan met alle laatste updates. Je betreed hier een veilige plek waar handelaren van elk niveau kennis uitwisselen. Stel je vragen aan deskundige analisten en top handelaren over handel, markttrends en crypto-onderwerpen in een bruisende community. Daarnaast organiseren we wekelijks live-streams en webinars voor handelaren die zich verder wil verdiepen in technische analyse.

Praat mee op Discord

 


Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.


Post Views: 0Website

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment