Fantom (FTM) kan vanuit groene zone zijn sterke stijging doorzetten

Louise de Graaf


Fantom (FTM), bekend om zijn Directed Acyclic Graph (DAG) technologie die snelle transacties en bijna nul kosten biedt binnen DeFi, is het onderwerp van onze analyse vandaag.

We onderzoeken de koersverwachting voor FTM, ondersteund door inzichten uit onze Discord omgeving. Hier delen we wekelijks meer dan 20 analyses en livestreams.

Technische analyse fantom (FTM) koers

Fantom lijkt zich op te maken voor een flinke stijging. Een week geleden voorspelden de analisten in de Discord groep dat de koers terug zou keren naar de groene zone en vanaf hier zou stijgen. Dit lijkt inmiddels te gebeuren.

“FTM heeft recent enkele opmerkelijke ontwikkelingen doorgemaakt. We zijn gestegen boven de hoogtepunten van medio april en hebben steun gevonden op niveaus die eerder als weerstand dienden.

 

Dit was een ideaal moment voor ons om FTM aan te kopen, vooral omdat dit niveau samenviel met een imbalance in de markt. We hebben specifiek gekozen om te kopen bij de 61,8% Fibonacci-niveau, dat zich bevindt op $0,7622.

 

Vanaf dit punt verwachten we een aanzienlijke stijging, die ons potentieel naar de $1 en mogelijk verder kan leiden. Deze positieve vooruitzichten houden ons gericht op de toekomstige prijsontwikkeling van FTM.”

Datum analyse: 29 mei. Tradingview link: https://www.tradingview.com/x/qUYgVpoc/

Goed nieuws voor Nederlandse crypto-handelaren

Door de nieuwe samenwerking tussen Bybit en SATOS, die over een vergunning van de Nederlandse Bank beschikt, krijgen Nederlandse handelaren toegang tot 400 nieuwe cryptovaluta’s. Bybit biedt hiermee het grootste aanbod van cryptovaluta in Nederland. Heb je nog geen Bybit-account? Registreer je via deze link en ontvang 20 euro aan crypto als welkomstcadeau.

Hulp nodig?

In onze Discord community vind je ons uitgebreide handelsplan met alle laatste updates. Je betreed hier een veilige plek waar handelaren van elk niveau kennis uitwisselen. Stel je vragen aan deskundige analisten en top handelaren over handel, markttrends en crypto-onderwerpen in een bruisende community. Daarnaast organiseren we wekelijks live-streams en webinars voor handelaren die zich verder wil verdiepen in technische analyse.

Praat mee op Discord

 


Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.


Post Views: 0

Geen belangrijk crypto nieuws meer missen? Volg dan ons spiksplinternieuwe Whatsapp Kanaal. Hier houden we je 7 dagen per week op de hoogte van het belangrijkste crypto nieuws.Website

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment