Gaat de bitcoin ETF goedkeuring op deze dag en tijd gebeuren?

Louise de Graaf


Goedemiddag allemaal en welkom bij deze koersanalyse. Vandaag duiken we in de mogelijk aankomende ETF-goedkeuring en de te verwachten gebeurtenissen deze week. We bespreken een mogelijke datum voor de ETF’s en analyseren een aantal tokens. 


Bitcoin analist voorspelt prijsverloop voor komende maanden

  • icon-bitcoin

    Bitcoin nieuws

Mogelijke bitcoin ETF goedkeuring op maandag?

Eric Balchunas tweette dat er geruchten zijn over goedkeuring op maandag, met officiële lancering op 11 januari. BlackRock suggereert dat de goedkeuring op woensdag komt, tijdens de Amerikaanse handelssessie.

Persoonlijk ben ik optimistisch over de goedkeuring. Het kan een enorme bullish trend voor bitcoin (BTC) betekenen. Er wordt gespeculeerd over een mogelijke stijging naar 48.000 tot 50.000 dollar bij goedkeuring. Wel speculeren sommige handelaren dat dit een ‘buy the rumor, sell the news‘-scenario kan zijn. Dat zou een tijdelijke daling kunnen veroorzaken na de goedkeuring.

Analyses van bitcoin, ethereum en cardano

Daarnaast analyseren we natuurlijk ook weer bitcoin in de video. Op korte termijn verwacht ik mogelijk een kleine dip vóór de goedkeuring, gevolgd door een stijging. Op de dagelijkse grafiek zien we enkele gaps die nog moeten worden gevuld, wat kan leiden tot prijsbewegingen. Ook wordt een opwaartse driehoek genoemd als een bullish patroon.

Voor ethereum (ETH) lijkt consolidatie plaats te vinden. De koers zou kunnen reageren op de bewegingen van bitcoin. De steun rond 2.135 dollar is cruciaal; verlies daarvan kan de prijs terugbrengen naar 2.026 dollar, met verdere steun op 1.750 dollar en 1.500 dollar.

Cardano (ADA) heeft al een dip gehad en vertoont momenteel zwakte. Een bearish scenario voor cardano wordt geschetst, waarbij de koers mogelijk verder daalt. De genoemde steunniveaus liggen op 0,50 en 0,43 dollar.

De aandacht ligt vooral op de ETF-goedkeuring en de analyse van bitcoin. Ik ben voorzichtig met alts gezien de mogelijke prijsvolatiliteit na deze gebeurtenis. Laat in de comments weten welke altcoins je wilt bespreken en op welke termijn (kort of lang). Blijf op de hoogte en happy trading!


🎁 Begin het nieuwe jaar goed: €10,- gratis crypto naar keuze

Meer leren over bitcoin en andere crypto?

Bij de Bitcoin Consultant kan je terecht voor uiterst leerzame cursussen over bitcoin, blockchain-technologie en hoe hierin te investeren. Hiervoor biedt ik zelfs een gratis cursus voor beginners! Ook heb ik een bedrijfspagina op onze website waar je meer kunt lezen over mijn diensten.

Post Views: 261

Website

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment