Hoe NEAR crypto vanuit de groene zone weer sterk kan stijgen

Louise de Graaf


NEAR Protocol (NEAR), bekend om zijn innovatieve sharding-technologie, staat vandaag in de schijnwerpers.

We onderzoeken de koersverwachting van NEAR, gesteund door inzichten uit onze Discord community waar we regelmatig analyses en livestreams delen.

Technische analyse NEAR Protocol (NEAR) koers

De analisten van Crypto Insiders zien voor NEAR nieuwe kansen ontstaan na de recente daling. Zij deelden onlangs hier het volgende over in de Discord groep:

“Hoewel de structuur naar onze mening nog wel bullish is, heeft NEAR op de korte termijn een forse daling gemaakt. Nu willen we zien waar we eindigen.

 

Op dit moment ziet het ernaar uit dat de koers mogelijk tussen de 100% en 123,6% Fibonacci zal eindigen, wat tussen de $5,88 en $6,22 ligt. Omdat we verwachten dat hier de wave 2 zal eindigen van een 12345 Elliott Wave patroon, willen wij graag in deze zone opletten om te kijken of we een gunstig instapmoment zien.

 

Vanuit hier verwachten we namelijk een flinke stijging te zien richting de zone rond de $10. We blijven in de Discord groep alert en monitoren de markt nauwlettend om de juiste momenten voor instappen te bepalen.”

Datum analyse: 10 juni. Tradingview link: https://www.tradingview.com/x/7whtamMv/

Goed nieuws voor Nederlandse crypto-handelaren

Door de nieuwe samenwerking tussen Bybit en SATOS, die over een vergunning van de Nederlandse Bank beschikt, krijgen Nederlandse handelaren toegang tot 400 nieuwe cryptovaluta’s. Bybit biedt hiermee het grootste aanbod van cryptovaluta in Nederland. Heb je nog geen Bybit-account? Registreer je via deze link en ontvang 20 euro aan crypto als welkomstcadeau.

Hulp nodig?

In onze Discord community vind je ons uitgebreide handelsplan met alle laatste updates. Je betreed hier een veilige plek waar handelaren van elk niveau kennis uitwisselen. Stel je vragen aan deskundige analisten en top handelaren over handel, markttrends en crypto-onderwerpen in een bruisende community. Daarnaast organiseren we wekelijks live-streams en webinars voor handelaren die zich verder wil verdiepen in technische analyse.

Praat mee op Discord

 


Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.


Post Views: 0Website

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment