koers kan met 100% stijgen

Louise de Graaf


Cardano (ADA), een blockchain-platform dat zich onderscheidt door een wetenschappelijk onderbouwde aanpak, wordt vandaag uitgelicht.

We duiken in de koersverwachting van ADA, met inzichten uit onze Discord community waar we regelmatig updates en livestreams delen.

Technische analyse cardano (ADA) koers

Cardano hangt al een lange tijd in de groene koopzone van onze analisten. Toch lijkt een uitbraak eindelijk nabij, legden de analisten onlangs als volgt uit in de Discord groep:

“Voor ADA zag het er de afgelopen maanden vrij saai uit en de koers bewoog vooral zijwaarts. Op dit moment lijkt daar mogelijk toch verandering in te komen en kan ADA binnenkort weer wat volatieler worden.

 

Het lijkt erop dat ADA nog een kleine daling wil maken naar de zwarte zone, rond de bodems van de koers, om daar liquiditeit op te halen. Zodra ADA dit heeft gedaan, verwachten wij dat de koers de kracht vindt om aan een nieuwe opwaartse trend te beginnen.

 

Uiteindelijk verwachten we dat ADA vanaf hier kan stijgen terug naar de pieken uit maart en mogelijk hoger. Dat zou een stijging van 100% zijn vanaf de $0,40 naar de $0,80. In de Discord groep houden we de koers nauw in de gaten.”

Datum analyse: 10 juni. Tradingview link: https://www.tradingview.com/x/REAKhQXy/

Goed nieuws voor Nederlandse crypto-handelaren

Door de nieuwe samenwerking tussen Bybit en SATOS, die over een vergunning van de Nederlandse Bank beschikt, krijgen Nederlandse handelaren toegang tot 400 nieuwe cryptovaluta’s. Bybit biedt hiermee het grootste aanbod van cryptovaluta in Nederland. Heb je nog geen Bybit-account? Registreer je via deze link en ontvang 20 euro aan crypto als welkomstcadeau.

Hulp nodig?

In onze Discord community vind je ons uitgebreide handelsplan met alle laatste updates. Je betreed hier een veilige plek waar handelaren van elk niveau kennis uitwisselen. Stel je vragen aan deskundige analisten en top handelaren over handel, markttrends en crypto-onderwerpen in een bruisende community. Daarnaast organiseren we wekelijks live-streams en webinars voor handelaren die zich verder wil verdiepen in technische analyse.

Praat mee op Discord

 


Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.


Post Views: 0Website

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment