Lerares ruilt krijtje voor crypto, gewaagde zet zorgde voor miljoenen

Louise de Graaf


Rachel Siegel, tegenwoordig ook wel bekend als CryptoFinally in de online wereld, heeft een opmerkelijke transformatie doorgemaakt. Ze is van vervangend leraar tot een van de meest invloedrijke stemmen in de cryptowereld gegaan. Haar reis begon bescheiden, maar haar vastberadenheid en passie hebben haar tot een inspirerende figuur gemaakt voor velen die hun carrière willen veranderen.

Telegram’s Toncoin netwerk wordt overspoeld met crypto-oplichters

Telegram’s Toncoin netwerk wordt overspoeld met crypto-oplichters

Van lerares naar cryptomiljonair

Rachel begon haar carrière als vervangend leraar in de Verenigde Staten, New York. Ondanks haar harde werk, worstelde ze met financiële stabiliteit. In 2017 ontdekte ze de wereld van crypto, een ontdekking die haar leven zou veranderen. Zeven jaar geleden werd ze uitgenodigd voor de afterparty van een cryptoconferentie.

Na het feest was ze overtuigd en zette ze haar eerste stappen in de crypto-industrie. Geïntrigeerd door de mogelijkheden van deze opkomende technologie, begon ze zich te verdiepen in bitcoin (BTC) en andere digitale valuta’s. Ze begon met een investering van ongeveer $25 per week.

Rachel’s interesse groeide snel uit tot een passie. Ze begon content te maken over cryptocurrencies en deelde haar kennis en inzichten via sociale media. Haar energieke en toegankelijke benadering trok al snel een groot publiek. Rachel’s achtergrond als leraar kwam goed van pas; ze had een unieke gave om complexe onderwerpen begrijpelijk en boeiend uit te leggen.

Haar baan als lerares zei ze na een lange periode vaarwel. Over het stoppen met lesgeven zei ze in een verklaring dat ze het een spannende keuze vond.

“Het was eerst eng om die inkomstenstroom te verlaten. Maar er zijn zoveel mogelijkheden in deze wereld.”

Van klassiek lesgeven naar blockchain-educatie

Vandaag de dag is ze fulltime crypto-influencer. Onder de naam CryptoFinally begon Rachel haar eigen merk op te bouwen. Ze gebruikte platforms zoals YouTube, Twitter en Instagram om haar volgers te onderwijzen en te inspireren.

Met meer dan 85.000 volgers op haar platformen is ze haar oude baan niet geheel verleerd. Haar content varieert van educatieve video’s over de basis van blockchain-technologie tot diepgaande analyses van markttendensen.

Volgens een rapport van de New York Post verdient maakt ze nu winsten die in de buurt van de tientallen miljoenen komen.

Rachel’s impact reikt verder dan alleen haar volgers. Ze heeft samengewerkt met verschillende projecten en bedrijven in de cryptosector. Ook is ze een gewaardeerde spreker. Zo is ze op tal van conferenties en evenementen wereldwijd te vinden.


Post Views: 0

Geen belangrijk crypto nieuws meer missen? Volg dan ons spiksplinternieuwe Whatsapp Kanaal. Hier houden we je 7 dagen per week op de hoogte van het belangrijkste crypto nieuws.Website

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment