Litecoin (LTC) keert terug in groene zone, maar kan hier hard stijgen

Louise de Graaf


Litecoin (LTC), een van de oudste en meest gevestigde cryptovaluta, wordt vandaag uitgelicht.

Litecoin staat op het punt om bitcoin cash te overtreffen en de derde plaats te bereiken in de totale holdings van Grayscale. Deze ontwikkeling benadrukt de toenemende interesse en het vertrouwen van institutionele beleggers in litecoin. Wanneer Litecoin deze mijlpaal bereikt, kan dit de LTC koers positief beïnvloeden.

In onze Discord-omgeving delen onze analisten dagelijks hun inzichten over de cryptomarkt, de koersen, de laatste ontwikkelingen en andere markttrends. Dit stelt onze community van meer dan 10.000 leden in staat om hun handelsstrategieën te optimaliseren en weloverwogen beslissingen te nemen.


Start gratis met crypto 📈: Alle Nederlanders krijgen in mei gratis crypto

Nieuwe instapkansen voor litecoin (LTC)

Litecoin is hard gedaald de laatste tijd en komt inmiddels weer aan bij de groene zone van de analisten van Crypto Insiders. Vanaf hier kan de koers echter weer omkeren, legden de analisten onlangs als volgt uit in Discord:

“Litecoin (LTC) bevindt zich momenteel in een neerwaartse trend en nadert de groene koopzone tussen $66 en $73. Hoewel de koers deze zone nog niet heeft bereikt, zien we hier veel steun vanuit eerdere prijsactie begin dit jaar en verwachten we dat de koers hier naar toe gaat.

 

Wij verwachten dat de koers hier een lokale bodem kan vormen en een opwaartse beweging kan beginnen. Dit scenario zou passen binnen het grotere Elliott Wave patroon, waarbij deze daling de voltooiing van de correctieve wave ((2)) zou markeren.

 

Vanuit deze groene zone verwachten we een opwaartse beweging richting de 61,8% Fibonacci retracement rond $94. Als de prijs boven dit niveau breekt, ligt ons lange termijn target rond de $120. Voor nu blijven we oplettend en kijken we naar mogelijke bevestigingen van een ommekeer binnen deze zone. We blijven bullish op LTC voor de lange termijn, maar wachten eerst op bevestiging van een bodem.”

Datum analyse: 24 juni. Tradingview link: https://www.tradingview.com/x/aelswLYv/

Goed nieuws voor Nederlandse crypto-handelaren

Door de nieuwe samenwerking tussen Bybit en SATOS, die over een vergunning van de Nederlandse Bank beschikt, krijgen Nederlandse handelaren toegang tot 400 nieuwe cryptovaluta’s. Bybit biedt hiermee het grootste aanbod van cryptovaluta in Nederland. Heb je nog geen Bybit-account? Registreer je via deze link en ontvang 20 euro aan crypto als welkomstcadeau.

Hulp nodig?

In onze Discord community vind je ons uitgebreide handelsplan met alle laatste updates. Je betreed hier een veilige plek waar handelaren van elk niveau kennis uitwisselen. Stel je vragen aan deskundige analisten en top handelaren over handel, markttrends en crypto-onderwerpen in een bruisende community. Daarnaast organiseren we wekelijks live-streams en webinars voor handelaren die zich verder wil verdiepen in technische analyse.

Praat mee op Discord

 


Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.


Post Views: 0

Elke dag iets nieuws in de wereld van crypto! Blijf 7 dagen per week op de hoogte door ons te volgen op Instagram.

Website

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment