Litecoin (LTC) lijkt op de rand van een koersexplosie te liggen

Louise de Graaf


Litecoin (LTC), bekend als het ‘zilver’ ten opzichte van Bitcoin’s ‘goud’, is het onderwerp van onze analyse vandaag.

We verkennen de koersverwachting voor LTC, ondersteund door inzichten uit onze Discord omgeving waar we zeer regelmatig analyses en live-streams delen.


Solana (SOL) zet koers naar volgend doel: het prijsrecord van $260

Technische analyse litecoin (LTC) koers

Litecoin kon onlangs uit zijn lange zijwaartse trend breken, maar de echte koersexplosie laat nog op zich wachten. Toch lijkt deze in het vizier te liggen, legden de analisten onlangs als volgt uit in de Discord groep:

“LTC heeft al een lange tijd in onze aangegeven koopzone gebivakkeerd en sinds maart zijn we eindelijk de opwaartse trend gestart die we hadden verwacht. Hoewel de snelle stijging nog op zich laat wachten, toont de koers duidelijk aan dat het omhoog wil.

 

We observeren een 1-2 ‘nesting’ patroon dat suggereert dat litecoin zich opmaakt voor een krachtige opwaartse beweging. Recent hebben we een AB=CD harmonisch patroon voltooid op het 113% Fibonacci-niveau. Als we hieruit breken, kan LTC aanzienlijk stijgen.

 

We blijven doelen van $140 en $160 in de gaten houden, wat aangeeft dat we optimistisch blijven over de toekomstige koersbewegingen van litecoin.”

Datum analyse: 8 april. Tradingview link: https://www.tradingview.com/x/N9CflYZv/

Goed nieuws voor Nederlandse crypto-handelaren

Door de nieuwe samenwerking tussen Bybit en SATOS, die over een vergunning van de Nederlandse Bank beschikt, krijgen Nederlandse handelaren toegang tot 400 nieuwe cryptovaluta’s. Bybit biedt hiermee het grootste aanbod van cryptovaluta in Nederland. Heb je nog geen Bybit-account? Registreer je via deze link en ontvang 20 euro aan crypto als welkomstcadeau.

Hulp nodig?

In onze Discord community vind je ons uitgebreide handelsplan met alle laatste updates. Je betreed hier een veilige plek waar handelaren van elk niveau kennis uitwisselen. Stel je vragen aan deskundige analisten en top handelaren over handel, markttrends en crypto-onderwerpen in een bruisende community. Daarnaast organiseren we wekelijks live-streams en webinars voor handelaren die zich verder wil verdiepen in technische analyse.

Praat mee op Discord

 


Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.


Post Views: 0Website

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment