Litecoin (LTC) zet de toon: Dubbele bodem wijst omhoog

Louise de Graaf


Litecoin (LTC), gewaardeerd om zijn snelle transactieverwerking, is het onderwerp van onze analyse vandaag. We richten ons op de koersverwachting voor LTC voor de komende tijd. In dit artikel delen we een technische analyse uit onze Premium omgeving.

Geïnteresseerd in verdere details of heb je vragen? Voor slechts 1 euro ontvang je 30 dagen toegang tot onze Premium omgeving, waar je direct met onze analisten kunt sparren. Onthoud dat deze analyse geen financieel advies is.

Technische analyse litecoin (LTC) koers

De analisten van Crypto Insiders hebben onlangs weer een nieuwe LTC analyse gedeeld in de Premium omgeving. Hierin gaven zij het volgende aan:

“Het lijkt erop dat LTC klaarstaat voor een feestje. Onlangs zagen we we een dubbele bodem binnen de groene koopzone, die zich bevindt tussen de $60 en $68. Deze zone is voor ons een interessant punt om LTC te kopen. Deze dubbele bodem wijst mogelijk op een trendomkeer.

 

De koers is in deze zone beland door een neerwaarts ABC Elliott Wave patroon, wat deel uitmaakt van een correctieve wave 2 uit een groter 12345 Elliott Wave patroon. Op dit moment verwachten we de start van de opwaartse derde wave te zien. Dit zou een positieve ontwikkeling zijn voor LTC.

 

Echter, het is cruciaal dat we waakzaam blijven. Als de koers overtuigend onder de $57 komt, dan zullen we onze strategie moeten heroverwegen. Voor nu blijven we echter bullish en verwachten we een aanzienlijke opwaartse beweging van LTC.”

Datum analyse: 8 januari. Tradingview link: https://www.tradingview.com/x/pRFlbSY7/

Goed nieuws voor Nederlandse crypto-handelaren

Door een nieuwe samenwerking tussen Bybit en SATOS krijgen Nederlandse handelaren toegang tot 400 nieuwe cryptovaluta’s. Hiermee biedt Bybit het grootste aanbod van cryptovaluta in Nederland. Nog geen Bybit account? Nieuwe klanten komen in aanmerking voor aantrekkelijke bonussen.

Hulp nodig?

In onze premium omgeving vind je ons uitgebreide handelsplan met alle laatste updates. Als premium lid betreed je een veilige plek waar handelaren van elk niveau kennis uitwisselen. Stel je vragen aan deskundige analisten en top handelaren over handel, markttrends en crypto-onderwerpen in een bruisende community. Daarnaast organiseren we wekelijks live-streams en webinars voor handelaren die zich verder wil verdiepen in technische analyse.

Probeer 30 dagen voor 1 euro

 


Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Post Views: 0Website

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment