Memecoin knalt door in onzekere markt, Nederlanders krijgen gratis BONK

Louise de Graaf


De koers van bitcoin (BTC) zit ook deze week nog opgesloten in zijn tijdrovende prijsrange tussen de $60.000 en $70.000. Terwijl ‘s werelds grootste crypto nog altijd aan het afkoelen lijkt te zijn van zijn wekenlange prijsrally van eerder dit jaar, heeft memecoin bonk (BONK) het gaspedaal alweer ingetrapt.

De afgelopen dagen is BONK met overtuiging uit een zogeheten symmetrische driehoek gestegen, waardoor de all-time high zomaar weer opgezocht zou kunnen worden. De Nederlandse crypto broker Anycoin Direct wil nieuwe gebruikers alvast klaarstomen voor een mogelijke prijsexplosie, en biedt 500.000 BONK als je je nu aanmeldt.

BONK op weg naar een nieuw prijsrecord?

De bitcoin koers bevindt zich nog altijd in onzeker vaarwater. De afgelopen tijd heeft bitcoin veel klappen geïncasseerd dankzij onder andere de spanningen in het Midden-Oosten en de hoger dan verwachte inflatiecijfers in de Verenigde Staten. Ondanks het lichte herstel van de afgelopen dagen, is het optimisme nog verre van teruggekeerd.

De op Solana (SOL) gebaseerde memecoin BONK heeft het roer echter alweer omgegooid. Sinds afgelopen zaterdag heeft de memegigant een jaloersmakende opmars doorgemaakt van bijna 70 procent.

Crypto-analist Benjamin merkte gisteren op socialmediaplatform X op dat de prijs van BONK aan de bovenkant uit een symmetrische driehoek, gekenmerkt door steeds lagere dieptepunten en steeds hogere dieptepunten, is gebroken. Dit heeft hem ertoe gebracht een verdere stijging te verwachten, richting het prijsrecord dat in maart werd gevestigd.

Ontvang gratis BONK bij Anycoin Direct

In het verleden blies BONK iedereen omver als het eenmaal zijn weg omhoog had gevonden. Vorig jaar oktober ontplofte de munt uit het niets met duizenden procenten, waarmee het zich in korte tijd vestigde in de top van de cryptomarkt. Ook afgelopen februari schoot de koers in razend tempo de lucht in. Na een stijging van meer dan 230 procent in slechts anderhalve week werd de eerdere all-time high ruimschoots overtroffen.

Nu bieden eerdere resultaten natuurlijk geen garantie voor de toekomst, maar het is allerminst een hoopvol houvast voor BONK-bezitters. Wat de koers van BONK ook gaat doen de komende tijd, Anycoin Direct heeft speciaal voor lezers van Crypto Insiders een tijdelijke actie waarbij nieuwe gebruikers maar liefst 500.000 BONK helemaal gratis in ontvangst mogen nemen.

Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is je registreren bij Anycoin Direct, het verificatieproces volledig doorlopen en tenminste één succesvolle order plaatsen.

Maak nu een account aan bij Anycoin Direct en ontvang direct gratis en voor niets 500.000 BONK. Let op: deze actie is geldig t/m 26 april.

Claim 500.000 BONK gratis


Post Views: 561

Website

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment