MiCA-gereed en koers in groene zone

Louise de Graaf


Cardano (ADA), een blockchain-platform gericht op een wetenschappelijke benadering, heeft zich voorbereid op aankomende Europese regelgeving, bekend als de Markets in Crypto-Assets (MiCA).

In samenwerking met het Crypto Carbon Ratings Institute (CCRI) heeft de Cardano Foundation duurzame indicatoren vrijgegeven die voldoen aan deze nieuwe regelgeving. Dit initiatief onderstreept Cardano’s toewijding aan energie-efficiëntie en milieuvriendelijkheid, wat de weg vrijmaakt voor bredere adoptie.

Hieronder werpen we een blik op een recente technische analyse afkomstig uit onze Discord-omgeving, waar onze analisten als eerst hun inzichten delen over de cryptomarkt, de koersen, de laatste ontwikkelingen en andere markttrends.


🚀 Nederlandse exchange viert bullmarkt: iedereen gratis crypto naar keuze

Nieuwe instapkansen voor Cardano (ADA)

Ondanks de forse crash, blijven onze analisten zeer positief over de koers van cardano. Dat legden zij onlangs als volgt uit in Discord:

“ADA lijkt momenteel een aantrekkelijke toevoeging aan onze spotportefeuille. We hebben de onderkant van de groene box geraakt en zijn keurig binnen de range gebleven waar we een mogelijke ommekeer verwachten. Bevestiging hiervan krijgen we echter pas als  ADA boven de $0,53 uitkomt en daar zijn we nog lang niet.

 

We verwachten eerst een daling die ons dieper de groene koopzone in zal brengen. We willen graag zien dat de liquiditeit onder de lows die zijn gevormd in de koopzone wordt opgehaald. Dit zou hernieuwde kracht kunnen geven voor een beweging omhoog.

 

Mochten we echter dalen onder de $0,35, dan moeten we ons zorgen maken, want dan kan ADA nog een stuk dieper dalen. Vooralsnog is er geen reden tot paniek en ons invalidatieniveau ligt nog veel lager. Het is belangrijk om de risico’s beheersbaar te houden en altijd je eigen onderzoek te doen. Wij blijven ADA nauwlettend volgen in Discord.”

Datum analyse: 1 juli. Tradingview link: https://www.tradingview.com/x/y8cAONr8/

Hulp nodig?

In onze Discord community vind je ons uitgebreide handelsplan met alle laatste updates. Je betreed hier een veilige plek waar handelaren van elk niveau kennis uitwisselen. Stel je vragen aan deskundige analisten en top handelaren over handel, markttrends en crypto-onderwerpen in een bruisende community. Daarnaast organiseren we wekelijks live-streams en webinars voor handelaren die zich verder wil verdiepen in technische analyse.

Praat mee op Discord

 


Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.


Post Views: 0

Geen belangrijk crypto nieuws meer missen? Volg dan ons spiksplinternieuwe Whatsapp Kanaal. Hier houden we je 7 dagen per week op de hoogte van het belangrijkste crypto nieuws.Website

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment