Namaak FLOKI-tokens in omloop: Waarschuwing voor investeerders

Louise de Graaf


Foto: Floki koers op Bitvavo.

Floki Inu (FLOKI), een populaire memecoin, heeft zijn gemeenschap gewaarschuwd voor oplichters die namaak tokens verspreiden op de Solana (SOL) en Base blockchains. Deze frauduleuze tokens misleiden investeerders door zich voor te doen als de officiële FLOKI-token en heeft al tot serieuze verliezen onder memecoin-investeerders geleid.

Dit zit er in de gigantische crypto wallet van Binance-oprichter ‘CZ’

Dit zit er in de gigantische crypto wallet van Binance-oprichter 'CZ'

Fraude met namaak FLOKI-tokens

De officiële Floki Inu (FLOKI) token is uitsluitend beschikbaar op de BNB Smart Chain en Ethereum (ETH) netwerken. De gemeenschap wordt dringend verzocht om alleen informatie over tokens te verkrijgen via officiële kanalen om te voorkomen dat ze slachtoffer worden van deze fraude.

Floki Inu heeft de Ethereum-adres “0xcf0c122c6b73ff809c693db761e7baebe62b6a2e” en BNB Smart Chain-adres “0xfb5b838b6cfeedc2873ab27866079ac55363d37e” als de correcte contractadressen en dit is nogmaals met de gemeenschap gedeeld. Hiermee hoopt het project gebruikers te helpen om oplichting te vermijden en de veiligheid van hun investeringen te waarborgen.

Adressen die afwijken van bovenstaande zijn dus zeer waarschijnlijk nep en loop hier met een grote boog omheen als investeerder of handelaar.

Groei van het Floki Inu ecosysteem

Ondanks deze veiligheidsbedreigingen blijft Floki Inu zijn ecosysteem verbeteren en uitbreiden. Een opvallende recente ontwikkeling is de introductie van de FLOKI Name Service op de BNB Chain mainnet. Deze dienst stelt gebruikers in staat om gedecentraliseerde domeinnamen te registreren met de .floki extensie.

En met meer dan 417.400 houders op de BNB Chain blijft Floki Inu groeien. Om deze mijlpaal te vieren, heeft het project een beloningsprogramma gelanceerd, waarmee houders een percentage van de rentebeloningen kunnen claimen. Bovendien onthulde Floki Inu in maart zijn roadmap voor 2024, met tal van op functionaliteit gerichte initiatieven en nieuwe functies in het vooruitzicht.

Een van de meest opvallende aankondigingen is de introductie van gereguleerde digitale bankrekeningen, waarmee gebruikers bankrekeningen kunnen aanmaken en financieren met FLOKI tokens.

Wees gewaarschuwd

De waarschuwing van Floki Inu voor namaak tokens laat het belang van voorzichtigheid in de snel veranderende wereld van cryptocurrencies maar weer eens zien. Gebruikers worden aangemoedigd om alleen vertrouwde bronnen te raadplegen en alert te blijven voor mogelijke oplichting binnen de cryptomarkt.


Post Views: 0

Elke dag iets nieuws in de wereld van crypto! Blijf 7 dagen per week op de hoogte door ons te volgen op Instagram.

Website

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment