NEAR crypto lijkt op het punt te staan om opnieuw sterk te stijgen

Louise de Graaf


NEAR Protocol (NEAR), een blockchain-platform dat uitblinkt in snelheid en schaalbaarheid dankzij zijn unieke sharding-technologie, staat vandaag centraal in onze analyse.

We duiken in de koersverwachting voor NEAR, ondersteund door inzichten uit onze Discord community waar we regelmatig analyses en live-streams delen.

Technische analyse near protocol (NEAR) koers

Near protocol lijkt inmiddels een ommekeer te maken na het vestigen van een nieuwe lokale bodem. Onze analisten deelden daarom onlangs de volgende analyse in onze Discord omgeving:

“NEAR toont een interessant patroon op de grafiek. Recentelijk dook de koers kort onder de vorige bodem van begin maart, maar herstelde snel. Dit suggereert dat NEAR liquiditeit heeft verzameld voor een mogelijke stijging.

 

We wachten nu op een bevestiging van deze potentiële nieuwe opwaartse beweging. We hopen een 12345 Elliott Wave patroon te zien ontstaan, wat een zeer positief teken zou zijn en ons de nodige bevestiging zou geven.

 

We zijn daarom persoonlijk geinteresseerd om onze positie in NEAR uit te breiden in de zone tussen de $3,2 en $5,36. Vanuit deze positie verwachten we een aanzienlijke stijging, mits we enkele vroege signalen van bevestiging zien.

 

We blijven dus alert op de ontwikkelingen en houden deze koopzone in de gaten voor verdere acties.”

Datum analyse: 21 april. Tradingview link: https://www.tradingview.com/x/YZNV9dyy/

Goed nieuws voor Nederlandse crypto-handelaren

Door de nieuwe samenwerking tussen Bybit en SATOS, die over een vergunning van de Nederlandse Bank beschikt, krijgen Nederlandse handelaren toegang tot 400 nieuwe cryptovaluta’s. Bybit biedt hiermee het grootste aanbod van cryptovaluta in Nederland. Heb je nog geen Bybit-account? Registreer je via deze link en ontvang 20 euro aan crypto als welkomstcadeau.

Hulp nodig?

In onze Discord community vind je ons uitgebreide handelsplan met alle laatste updates. Je betreed hier een veilige plek waar handelaren van elk niveau kennis uitwisselen. Stel je vragen aan deskundige analisten en top handelaren over handel, markttrends en crypto-onderwerpen in een bruisende community. Daarnaast organiseren we wekelijks live-streams en webinars voor handelaren die zich verder wil verdiepen in technische analyse.

Praat mee op Discord

 


Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.


Post Views: 0Website

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment