Nederlandse partij brengt AI-handelen naar Bitvavo: we zochten het uit

Louise de Graaf


In de steeds evoluerende wereld van cryptocurrencies duiken er continu innovaties op die naar eigen zeggen het landschap voorgoed veranderen. Diamond Pigs claimt zo’n innovatie op de markt te hebben gebracht. Diamond Pigs is een Nederlandse onderneming die AI-gestuurde automatische crypto handel naar populaire crypto exchanges zoals Bitvavo brengt. Maar wat maakt Diamond Pigs uniek en waarom zou elke Nederlandse crypto-handelaar hier aandacht aan moeten besteden?

Slimme crypto-strategieën met behulp van AI

Het hart van Diamond Pigs klopt op het ritme van AI-technologie. In plaats van constant de markt te moeten monitoren, stelt Diamond Pigs gebruikers in staat om uit een breed scala aan geautomatiseerde handelsstrategieën te kiezen, elk afgestemd op verschillende financiële doelstellingen en risicotoleranties.

Van strategieën gericht op de grote jongens zoals bitcoin (BTC) en ethereum (ETH), tot milieubewuste altcoins, de keuze is reuze. In totaal biedt Diamond Pigs 5 verschillende volledig geautomatiseerde handelsstrategieën aan gebruikers. Deze strategieën maken volgens Diamond Pigs gebruik van geavanceerde algoritmes om de perfecte koop- en verkoopmomenten volledig geautomatiseerd te bepalen:

Hereford richt zich exclusief op BTC. Gascon kijkt naar zowel BTC als ETH. Duroc is een breed gediversifieerde strategie om tegen volatiliteit te beschermen. Berkshire belicht de top 10 grootste cryptocurrencies en Pennywell heeft de focus op een milieubewust portfolio.

Gebruikers hebben de mogelijkheid om verschillende strategieën te combineren, afgestemd op hun veranderende marktvisies en persoonlijke voorkeuren. Dit stelt hen in staat de handel volledig of gedeeltelijk te automatiseren, terwijl ze de vrijheid behouden om handmatig specifieke munten vast te houden of te verhandelen zoals gewenst. Gebruikers hebben te allen tijde de optie om hun posities terug te converteren naar BTC, ETH, SOL of EUR en de handel te stoppen.

In onderstaande grafiek kun je de historische prestaties bekijken van alle 5 strategieën ten opzichte van de Nasdaq-beurs.

Automatisch handelen op Bitvavo

Wat Diamond Pigs naast de aantrekkelijke rendementen vooral uniek maakt is het feit dat je bovenstaande strategieën kunt toepassen op Bitvavo. Het werkt binnen de veilige omgeving van crypto exchanges door middel van een simpele API-verbinding die binnen minuten is opgezet.

Momenteel biedt Diamond Pigs een tijdelijke promotie waarbij Bitvavo-gebruikers twee weken gratis het platform uit kunnen proberen. In een wereld waar tijd gelijk staat aan geld, biedt Diamond Pigs mogelijk een kostbaar geschenk: de mogelijkheid om je handelsactiviteiten te automatiseren met slimme, AI-gestuurde strategieën. Ontdek Diamond Pigs vandaag nog en stap in de toekomst van geautomatiseerde crypto handel.


Post Views: 0Website

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment