Nieuwe crypto stijgt 100% en overtreft Cardano netwerk in waarde

Louise de Graaf


De cryptomarkt is constant in beweging, en recentelijk heeft het nieuwe cryptoproject Sui (SUI) de aandacht getrokken met zijn indrukwekkende prestaties. De prijs van de SUI  heeft een nieuwe hoogtes bereikt, terwijl de totale waarde die is vastgezet op het netwerk (TVL), op Sui plotseling enorm is gegroeid. Zo hard is het gegroeid dat het zelfs groter is dan de TVL van een aantal van de grootste namen in de industrie.

De opkomst van Sui

Sui’s token prijs bereikte een piek van $1.65, en op het moment van schrijven schommelt de waarde rond de $1.62, een stijging van 13% in de afgelopen 24 uur. De koers van Sui heeft zelfs een enorme toename van 98% heeft gekend in slechts één maand

Daarnaast is de TVL ook met ongeveer 100% gegroeid, van ongeveer $208 miljoen naar $436 miljoen, aldus data van DeFiLlama. Deze groei heeft ertoe geleid dat Sui nu grotere spelers zoals Coinbase’s Base en Cardano (ADA) in TVL overtreft. Dit terwijl Sui eigenlijk nog maar net echt komt kijken.

Deze opvallende stijging in Sui’s TVL kan worden toegeschreven aan de groei van het Sui ecosysteem, die op zijn beurt weer is aangewakkerd door recente strategische samenwerkingen met vooraanstaande bedrijven zoals Alibaba Cloud en Solend.

Mysten Labs, het team achter Sui, heeft een partnerschap aangekondigd met Alibaba Cloud om meer middelen beschikbaar te stellen voor ontwikkelaars die de Move-programmeertaal gebruiken. Daarnaast kondigde Solend, een leen- en uitleenplatform op Solana (SOL), vorige maand zijn uitbreiding naar het Sui-netwerk aan.

De Sui Foundation stimuleert met zijn infrastructuurvriendelijke tokenomics ook projecten om deel te nemen aan het Sui ecosysteem. Projecten en gebruikers binnen het Sui-netwerk worden aangemoedigd met SUI-tokens, wat een verdere groei van het netwerk bevordert.

Marktwaarde en toekomstige potentieel

En deze strategie lijkt zijn vruchten af te werpen. Sui’s marktkapitalisatie heeft volgens de statistieken namelijk al ongeveer $1.5 miljard bereikt, een stijging van meer dan 80% in de afgelopen maand. Deze indrukwekkende cijfers laten zien dat Sui een belangrijke speler wordt in het landschap van decentralized finance (DeFi) en mogelijk de dynamiek van de markt kan gaan beïnvloeden.

Met zijn recente prestaties en groeiende ecosysteem is Sui een project om in de gaten te houden. De toekomst van DeFi wordt steeds diverser, en platforms zoals Sui bewijzen dat innovatie en samenwerking de sleutel zijn tot succes in deze snel evoluerende wereld.


Post Views: 0

Website

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment