Nieuwe memecoin strategie op Bitvavo: ‘Veel effectiever dan bitcoin’

Louise de Graaf


Memecoins trekken nu voor de zoveelste keer de aandacht binnen de bredere crypto-industrie. Dit keer dankzij de terugkeer van Roaring Kitty, het gezicht achter de GameStop hype van 2021. Terwijl menig crypto-investeerder anticipeert op een hernieuwde meme-opleving, introduceert het bedrijf Diamond Pigs een door AI-gestuurde handelsstrategie speciaal ontworpen voor memecoins.

De nieuwe strategie, tezamen met alle andere AI-gedreven handelsstrategieën van Diamond Pigs, is toegankelijk vanuit de vertrouwelijke omgeving van bekende cryptobeurzen zoals het Nederlandse Bitvavo, tevens is het AI handelen tijdelijk gratis in te zetten.

Geautomatiseerde actieve handel in crypto memecoins

De afgelopen week zijn de op meme gebaseerde altcoins weer in de schijnwerpers terechtgekomen. De terugkeer heeft de koersen van verschillende memecoins laten ontploffen de afgelopen week. Alhoewel we nog altijd ver verwijderd zijn van de meme-manie van 2021, domineren memecoins ook dit jaar weer de cryptomarkt.

De koersen van memecoins bewegen vaak in korte en turbulente cycli, waardoor er een hoog risicogehalte bij de niche om de hoek komt kijken. Echter valt er ook veel winst te behalen, en dat heeft Diamong Pigs doen inspireren om een nieuwe actieve strategie puur gericht op memecoins te lanceren genaamd ‘Bisaro’.

Bisaro biedt een flexibel, door AI aangedreven en automatische strategie voor een samengestelde index van de zes grootste memecoins op basis van marktkapitalisatie: dogecoin (DOGE), shiba inu (SHIB), pepe (PEPE), dogwifhat (WIF), floki (FLOKI en bonk (BONK).

Bisaro is een actieve handelsstrategie, wat betekent dat bots frequent posities aanpassen om zo maximaal te profiteren van marktbewegingen op de korte termijn. Bisaro, mogelijk gemaakt door de geavanceerde SYNAPSE-botstechnologie van Diamond Pigs, reageert op de dynamische prijsbewegingen van memecoins en biedt tegelijkertijd bescherming tegen plotselinge marktcorrecties.

Naast Bisaro biedt Diamond Pigs nog 6 andere door AI-gedreven strategieën waar gebruikers uit kunnen kiezen.

Bitcoin rendement overbluft, beschikbaar via Bitvavo

De bitcoin koers bewoog de afgelopen twee maanden voornamelijk zijwaarts, met gisteren de start van ogenschijnlijk een nieuwe impuls. Lange tijd heeft de koers van BTC dus weinig tekenen van leven laten zien, terwijl Bisaro in diezelfde periode een rendement van 29,9 procent genereerde.

De prestaties van ‘Bisaro’ vergeleken met de BTC koers

Bovendien kun je Bisaro gewoon gebruiken met je vertrouwde Bitvavo account. Met een eenvoudige API-integratie kun je binnen enkele minuten de geautomatiseerde handelsstrategie inzetten op je favoriete cryptobeurs. Je crypto-activa blijven te allen tijde in de wallet van de desbetreffende beurs; je geeft de bots van Diamond Pigs enkel de toestemming om te handelen.

Momenteel heeft Diamond Pigs een actie waarbij lezers van Crypto Insiders het platform 30 dagen gratis kunnen testen. Profiteer vandaag nog van de AI-ondersteunde geautomatiseerde handelsstrategie voor de volatiele maar lucratieve markt van crypto memecoins, of ontdek diverse andere unieke handelsmogelijkheden die Diamong Pigs te bieden heeft.

Ga naar Diamond Pigs


Post Views: 0

De markt een stapje voor blijven? Join onze bruisende Discord-community met meer dan 12.000 leden! Hier kun je eenvoudig discussiëren over de laatste crypto-trends en verwachtingen.Website

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment