Notcoin stijgt met 40% in één dag, schiet top vijf Bitvavo binnen

Louise de Graaf


Notcoin (NOT) heeft vandaag een indrukwekkende prijsstijging van 40% laten zien, waarmee het zich in de top 5 van meest verhandelde cryptocurrencies op Bitvavo heeft genesteld. Deze opmerkelijke stijging volgt op een eerdere rally van 300% in juni. Wat drijft deze voortdurende groei en kan Notcoin deze trend voortzetten?

Crypto Ontbijt: Bitcoin-ETF’s bloeien & eerste stablecoin-licentie in Europa

Crypto Ontbijt: Bitcoin-ETF's bloeien & eerste stablecoin-licentie in Europa

Sociale hype en adoptie NOT

Notcoin heeft de afgelopen weken aanzienlijk aan populariteit gewonnen dankzij sociale media en een sterke gebruikersbasis. De integratie van Notcoin als een Mini App in Telegram heeft bijgedragen aan de massale adoptie, met meer dan 30 miljoen gebruikers in minder dan twee maanden. Deze groei heeft Notcoin naar de mainstream gebracht en het bereik van de token aanzienlijk vergroot.

Justin Hyun, directeur van investeringen bij TON Foundation, beschreef de Telegram Mini Apps als een “Trojaans paard” voor massale blockchain-adoptie. “Het brengen van 500 miljoen mensen on-chain tegen 2028 – wat ons doel is – vereist use cases die interageren met de blockchain zonder dat de gebruiker dit aan de voorkant merkt,” aldus Hyun in een interview met Cointelegraph.

Handelsvolume en marktkapitalisatie torenhoog

Vandaag heeft Notcoin een nieuwe mijlpaal bereikt door een stijging van 40% te noteren en zich in de top 5 van meest verhandelde cryptocurrencies op Bitvavo te plaatsen. Dit groeiende handelsvolume heeft bijgedragen aan een toenemende marktkapitalisatie, waarmee Notcoin een belangrijke speler is geworden op de cryptomarkt.

Het sociale sentiment rond Notcoin blijft een drijvende kracht achter de prijsrally. Deze groeiende retailinteresse via sociale media heeft Notcoin ook aantrekkelijk gemaakt voor grote investeerders, of whales, binnen het Telegram-ecosysteem.

De indrukwekkende prijsstijging van Notcoin roept de vraag op of deze trend zich zal voortzetten. Hoewel sociale hype en toenemende adoptie door Telegram-gebruikers sterke drijfveren zijn, is het belangrijk om ook mogelijke risico’s te overwegen. De volatiliteit van de cryptomarkt kan leiden tot snelle prijsveranderingen, en het succes van Notcoin hangt af van zijn vermogen om blijvende waarde en bruikbaarheid te bieden aan zijn gebruikers.

Notcoin’s recente prestaties zijn een herinnering aan het feit dat cryptomunten ook op het moment dat het sentiment op de markt slecht is hard kunnen stijgen, en het blijft spannend om te zien hoe deze markt zich verder ontwikkelt. Voor nu lijkt Notcoin goed gepositioneerd om zijn groei voort te zetten, maar alleen de tijd zal leren hoe duurzaam deze trend is.


Post Views: 476

Elke dag iets nieuws in de wereld van crypto! Blijf 7 dagen per week op de hoogte door ons te volgen op Instagram.

Website

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment