Ondo crypto lijkt klaar om te knallen na bereiken van grootse mijlpaal

Louise de Graaf


Ondo Finance (ONDO), een opkomende DeFi-platform, heeft onlangs een mijlpaal bereikt met een Total Value Locked (TVL) van meer dan $500 miljoen. Dit markeert de eerste keer dat een aanbieder van getokeniseerde Amerikaanse schatkistpapieren dit niveau heeft bereikt.

Hieronder werpen we een blik op een actuele technische analyse afkomstig uit onze Discord-omgeving, waar analisten diepgaande inzichten delen over de cryptomarkt, de koersen, de laatste ontwikkelingen en andere markttrends.

Technische analyse ondo finance (ONDO)

De koers van ONDO was onlangs hard gedaald, maar lijkt wellicht een bodem te hebben gevonden. Wat kunnen we nu verder verwachten? Dat legden de analisten van Crypto Insiders onlangs uit in Discord:

“ONDO bevindt zich momenteel in een interessante positie op de markt. De koers is verder teruggezakt naar de golden pocket van de grotere swing low/high, waar we nu een reactie zien. Dit is een belangrijke steunzone voor ONDO.

 

Het is echter mogelijk dat de koers nog een keer terugkomt in de blauwe box om daar verdere support te vinden. We willen zien dat de koers sterke steun vindt in de blauwe zone, waarna we een opwaartse beweging richting $1,12 verwachten. Een doorbraak boven dit niveau zou ons verder bullish stemmen.

 

We zien ook veel liquiditeit liggen boven de niveau van $1,27. Dit is op de middellange termijn ons target. We blijven ONDO nauw volgen in onze Discord.”

Datum analyse: 9 juli. Tradingview link: https://www.tradingview.com/x/VWKrIbJJ/

Hulp nodig?

In onze Discord community vind je ons uitgebreide handelsplan met alle laatste updates. Je betreed hier een veilige plek waar handelaren van elk niveau kennis uitwisselen. Stel je vragen aan deskundige analisten en top handelaren over handel, markttrends en crypto-onderwerpen in een bruisende community. Daarnaast organiseren we wekelijks live-streams en webinars voor handelaren die zich verder wil verdiepen in technische analyse.

Praat mee op Discord

 


Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.


Post Views: 0Website

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment