Polygon (MATIC) kan zeer sterke comeback vanuit deze zone maken

Louise de Graaf


Polygon (MATIC), een belangrijk platform dat zich richt op het verbeteren van de schaalbaarheid en interoperabiliteit binnen het Ethereum-netwerk, is het onderwerp van deze analyse.

We duiken in de koersverwachting voor MATIC, gesteund door inzichten uit onze Discord groep. Hier delen we wekelijks meer dan 20 analyses en houden we regelmatig live-streams.


🚀 Nederlandse exchange viert bullmarkt: iedereen gratis crypto naar keuze

Technische analyse polygon (MATIC) koers

De altcoin-markt had het zwaar dit weekend, waardoor de analisten weer snel de koersen indoken. Over MATIC blijven zij positief, legden ze gisteren als volgt in de Discord groep uit:

“Hoewel er veel is veranderd voor MATIC, zien we nog steeds een opwaartse trend en blijven we positief, zolang de koers boven de $0,48 blijft.

 

Het is wel belangrijk om op te merken dat er tekenen van zwakte verschijnen, vooral bij de altcoins. Dit kan leiden tot verhoogde verkoopdruk, vooral als er geopolitieke spanningen zijn of ander negatief macro-economisch nieuws.

 

Het is mogelijk dat we nog een korte daling krijgen, maar het is bemoedigend dat de koers goed is opgevangen door de 100% en 123,6% fibonacci niveaus, die tussen de $0,60 en $0,70 liggen. Op basis van wat we in de grafiek zien, verwachten we een hernieuwde opwaartse beweging vanaf hier.”

Datum analyse: 15 april. Tradingview link: https://www.tradingview.com/x/4kSMxobT/

Chainalytics Labs heeft leuk aanbod voor Nederlandse crypto-handelaren

Bij Chainalytics Labs herkennen ze de complexiteit van de cryptomarkt. Ze gebruiken daarom op data gebaseerde modellen om crypto-investeerders vooruit te helpen met het bepalen van welke coins ze kopen, en met het delen van mogelijke koop- en verkoopmomenten. Lezers van Crypto Insiders kunnen zich nu tijdelijk één maand gratis abonneren op de betaalde emailservice. Meld je gratis aan via deze link met de code TRY-PREMIUM.

Hulp nodig?

In onze Discord community vind je ons uitgebreide handelsplan met alle laatste updates. Je betreed hier een veilige plek waar handelaren van elk niveau kennis uitwisselen. Stel je vragen aan deskundige analisten en top handelaren over handel, markttrends en crypto-onderwerpen in een bruisende community. Daarnaast organiseren we wekelijks live-streams en webinars voor handelaren die zich verder wil verdiepen in technische analyse.

Praat mee op Discord

 


Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.


Post Views: 28Website

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment