Polygon (MATIC) koers oogt stijging van 62% vanuit groene zone

Louise de Graaf


Polygon (MATIC), gewaardeerd om zijn vermogen om Ethereums schaalbaarheid te verbeteren en transactiekosten te verlagen, staat vandaag in de schijnwerpers van onze analyse. De focus ligt op de koersverwachting voor MATIC voor de komende periode.

Dit artikel biedt een technische analyse uit onze Premium omgeving. Voor meer inzichten of vragen, kun je voor slechts 1 euro 30 dagen toegang krijgen tot onze Premium omgeving, waar onze analisten klaarstaan om te assisteren. Let op: onze analisten zijn geen financieel adviseurs.

Nieuwe instapkansen voor polygon (MATIC)

De markt heeft de afgelopen dagen een flinke daling getoond. Dat kan ook leiden tot nieuwe kansen, zoals bij MATIC. Daarom deelden de analisten onlangs het volgende in de Premium omgeving:

“In onze vorige analyse van MATIC waarschuwden we al voor een neerwaartse trend. Echter, wij hebben inmiddels een interessante ontwikkeling opgemerkt en we hebben daarom op de grafiek nu een groene koopzone geïdentificeerd, die ligt tussen de $0,52 en $0,62. 

 

Dit betekent dat we op korte termijn een daling verwachten, maar in deze specifieke zone anticiperen we op een mogelijke ommekeer van de trend. Wij zullen daarom persoonlijk overwegen om in de groene zone onze posities op te bouwen.

 

De reden achter deze strategie is dat we na de korte termijn daling een aanzienlijke stijging verwachten. Hoewel het moeilijk is om een exacte piek te voorspellen, schatten we in dat de koers zich zal herstellen tot boven de $1. Dit zou neerkomen op een stijging van minimaal 62%.”

Datum analyse: 25 januari. Tradingview link: https://www.tradingview.com/x/a10ITDje/

Interessante ontwikkeling voor Nederlandse crypto-investeerders

SATOS, in het bezit van een vergunning van de Nederlandse Bank, gaat samenwerken met Bybit. Dit betekent dat Nederlandse klanten nu toegang krijgen tot een uitgebreider aanbod van meer dan 400 populaire cryptovaluta’s. Nog geen Bybit account? Nieuwe klanten bij Bybit profiteren van bonussen tot €25.000.

Hulp nodig?

In onze premium omgeving vind je ons uitgebreide handelsplan met alle laatste updates. Als premium lid betreed je een veilige plek waar handelaren van elk niveau kennis uitwisselen. Stel je vragen aan deskundige analisten en top handelaren over handel, markttrends en crypto-onderwerpen in een bruisende community. Daarnaast organiseren we wekelijks live-streams en webinars voor handelaren die zich verder wil verdiepen in technische analyse.

Probeer 30 dagen voor 1 euro

 


Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden


Post Views: 0Website

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment