Polygon (MATIC) staat op de drempel van belangrijke stijging

Louise de Graaf


Polygon (MATIC), een layer-2 netwerk voor Ethereum, is de focus van dit artikel. In deze analyse duiken we in de toekomstverwachtingen van MATIC, ondersteund door inzichten uit onze Premium omgeving.

Voor slechts 1 euro krijg je een maand lang toegang tot exclusieve content, inclusief wekelijks meerdere livestreams en webinars, en kom in contact met 1.500+ leden. Deze informatie is ter ondersteuning en is geen financieel advies.

Technische analyse polygon (MATIC) koers

De analisten van Crypto Insiders hadden in hun vorige analyses van MATIC gedeeld dat de koers de afgelopen weken een mooie opwaartse beweging laat zien. De analisten zeiden hier nu het volgende over aan alle leden in de Premium omgeving:

“We merken op dat een ‘12345 Elliott Wave’ vormt en dit wijst op een mogelijke doorzetting van de stijgende trend. Binnen dit grotere patroon hebben we ook een kleiner ‘12345 Elliott Wave’ patroon ontdekt. Dit kleinere patroon suggereert dat we op korte termijn een aanzienlijke stijging van de koers kunnen verwachten.

 

Ons doel is om de 161,8% Fibonacci-niveau te bereiken, die rond de $0,99 ligt, waar we verwachten dat de derde wave zal eindigen. Daarna anticiperen we op een lichte daling naar ongeveer $0,90 als onderdeel van de vierde wave, gevolgd door een verdere significante stijging.

 

Gezien deze ontwikkelingen blijven we optimistisch over MATIC. In de Premium omgeving houden we de koers nauw in de gaten en delen we zo snel mogelijk updates om op eventuele veranderingen in te spelen.”

Datum analyse: 18 februari. Tradingview link: https://www.tradingview.com/x/9oUuR0hP/

Goed nieuws voor Nederlandse crypto-handelaren

Door de nieuwe samenwerking tussen Bybit en SATOS, die over een vergunning van de Nederlandse Bank beschikt, krijgen Nederlandse handelaren toegang tot 400 nieuwe cryptovaluta’s. Bybit biedt hiermee het grootste aanbod van cryptovaluta in Nederland. Heb je nog geen Bybit-account? Registreer je via deze link en ontvang 20 euro aan crypto als welkomstcadeau.

Hulp nodig?

In onze premium omgeving vind je ons uitgebreide handelsplan met alle laatste updates. Als premium lid betreed je een veilige plek waar handelaren van elk niveau kennis uitwisselen. Stel je vragen aan deskundige analisten en top handelaren over handel, markttrends en crypto-onderwerpen in een bruisende community. Daarnaast organiseren we wekelijks live-streams en webinars voor handelaren die zich verder wil verdiepen in technische analyse.

Probeer 30 dagen voor 1 euro

 


Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.


Post Views: 0Website

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment