Render (RNDR) koersdaling leidt tot nieuwe kansen in groene zone

Louise de Graaf


Render Token (RNDR), een platform dat de kracht van blockchain gebruikt om grafische rekenkracht te delen, staat vandaag in de schijnwerpers.

We onderzoeken de koersverwachting voor RNDR, met inzichten uit onze Discord community waar regelmatig updates en live-streams worden gedeeld.

Technische analyse render (RNDR) koers

De analisten hebben een groene koopzone kunnen tekenen, wat betekent dat zij een interessant instapmoment hebben gevonden. Zij zeiden hierover onlangs het volgende in de Discord groep:

“RNDR heeft onze aandacht getrokken. We zien een vorming van een groene koopzone tussen $8 en $8,30, waar we persoonlijk geïnteresseerd zijn onze positie uit te breiden. Dit niveau, gekenmerkt door sterke historische weerstand en Fibonacci-niveaus, biedt een sterk punt.

 

Op de korte termijn zouden we graag een consolidatie binnen deze groene zone zien, wat ons het vertrouwen zou geven voor een opwaartse trend. De blauwe zone op de 2,168 Fibonacci stelt ons eerste doelwit voor, waar we een significante weerstand verwachten en waar we mogelijk een eerste deel winst kunnen pakken.

 

Als RNDR dit momentum kan vasthouden en boven onze koopzone kan uitstijgen, dan hebben we goede hoop dat de blauwe zone rond de 2,168 Fibonacci niet alleen een tijdelijke stop is, maar juist een opstapje naar nog hogere niveaus. We houden de boel scherp in de gaten en zijn klaar om te handelen, afhankelijk van hoe de markt zich beweegt.”

Datum analyse: 24 april. Tradingview link: https://www.tradingview.com/x/FJibyhKD/

Goed nieuws voor Nederlandse crypto-handelaren

Door de nieuwe samenwerking tussen Bybit en SATOS, die over een vergunning van de Nederlandse Bank beschikt, krijgen Nederlandse handelaren toegang tot 400 nieuwe cryptovaluta’s. Bybit biedt hiermee het grootste aanbod van cryptovaluta in Nederland. Heb je nog geen Bybit-account? Registreer je via deze link en ontvang 20 euro aan crypto als welkomstcadeau.

Hulp nodig?

In onze Discord community vind je ons uitgebreide handelsplan met alle laatste updates. Je betreed hier een veilige plek waar handelaren van elk niveau kennis uitwisselen. Stel je vragen aan deskundige analisten en top handelaren over handel, markttrends en crypto-onderwerpen in een bruisende community. Daarnaast organiseren we wekelijks live-streams en webinars voor handelaren die zich verder wil verdiepen in technische analyse.

Praat mee op Discord

 


Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.


Post Views: 0Website

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment