Ripple CEO geeft reden dat Joe Biden de verkiezingen zal verliezen

Louise de Graaf


Onlangs werd er in het nieuws al geschreven over de uitspraken van de Amerikaanse miljardair investeerder, Mark Cuban. Hij gaf aan dat Joe Biden de verkiezingen gaat verliezen. Nu zegt ook de CEO van Ripple, Brad Garlinghouse, dat Joe Biden de verkiezingen in november zal verliezen.

De presidentsverkiezingen in de Verenigde Staten vinden elke vier jaar plaats. Dit jaar kan er op dinsdag 5 november 2024 gestemd worden door de Amerikanen. De strijd gaat tussen de huidige president Joe Biden en voormalig president Donald Trump. De strijd is al in volle gang en beide kampen gaan stevig op de vuist in het publieke debat.Ā 


šŸš€ Nederlandse exchange viert bullmarkt: iedereen gratis crypto naar keuze

Voorzitter van de SEC, Gary Gensler

Brad Garlinghouse heeft dus al aangegeven wie er niet zou gaan winnen. De reden die hij hiervoor geeft is het verwijzen naar de huidige voorzitter van de Securities and Exchange Commission (SEC), Gary Gensler. De SEC houdt toezicht op de cryptocurrency markt en is verantwoordelijk dat projecten zich handhaven aan de federale effectenwet.

Gensler gaf in een interview, waar op X het interview van te zien is, het volgende aan over de cryptomarkt:

Dit is een veld waar leidende figuren van een paar jaar geleden in de gevangenis zitten of op het punt staan om erin te gaan of in afwachting zijn van uitlevering. Dit is de markt waar veel schade heeft geleden.

Identieke reden

Garlinghouse reageerde vrijwel meteen op het interview van Gary Gensler:

Absolute onzin afkomstig van Gary Gensler vandaag. Als hij werkelijk voor het Amerikaanse volk werkte, zoals hij in het interview zegt, dan zou hij al lang geleden ontslagen zijn. Gensler zal ervoor zorgen dat Biden de verkiezingen verliest.

Garlinghouse is niet de enige met deze mening. Cuban wees vorige maand er al op dat het slechte cryptobeleid van de SEC zal leiden tot het verlies van Biden. Crypto is volgens hem de steunpilaar voor jongeren en onafhankelijke kiezers. Gensler heeft aangegeven dat hij geen antwoord geeft op de verkiezingen in november en de eventuele verantwoordelijkheid voor een nederlaag van Biden.

Of de cryptogemeenschap echt de doorslaggevende factor gaat zijn in de verkiezingen moet uiteraard in november eerst blijken. Feit is wel dat Bidenā€™s standpunten jegens crypto niet goed in de smaak vallen bij Amerikaanse cryptobeleggers.


Post Views: 0

Elke dag iets nieuws in de wereld van crypto! Blijf 7 dagen per week op de hoogte door ons te volgen op Instagram.

Website

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment