Ripple (XRP) analyse wijst op aankomende koersomkeer in blauwe zone

Louise de Graaf


Ripple (XRP), bekend om zijn rol in grensoverschrijdende betalingen, staat centraal in deze analyse. We duiken in de koersverwachting voor XRP, met inzichten uit onze exclusieve Premium omgeving.

Meer dan 1.500 Premium leden ontvangen als eerst nieuwe analyses voor meer dan 20 verschillende crypto per week. Voor slechts 1 euro krijg je nu de eerste 30 dagen toegang tot de Premium omgeving. Deze informatie is bedoeld ter ondersteuning; onze analisten zijn geen financieel adviseurs.

Technische analyse ripple (XRP)

XRP kon onlangs stijgen vanuit de zone die de analisten van Crypto Insiders hadden aangegeven. Nu loopt de koers tegen weerstand aan, ook precies waar de analisten voorspeld hadden. Zij deelden namelijk deze analyse vorige week in de Premium omgeving:

“XRP presteert momenteel niet zo sterk als veel andere grote munten, zoals bitcoin. Desondanks heeft de koers steun gevonden in onze blauwe steunzone, precies zoals we hadden verwacht.

 

Het lijkt er echter op dat XRP hiermee het huidige Elliott Wave patroon nog niet heeft afgerond. We verwachten eerst een kleine stijging naar de ‘golden pocket’, tussen de 50% en 66% van de Fibonacci niveaus, oftewel tussen $0,5536 tot $0,576.

 

De kans lijkt echter groot dat de koers hier tegen weerstand zal aanlopen en vervolgens zal dalen naar de onderste blauwe steunzone, rond de $0,3988. Als XRP op dit punt stevig blijft staan, dan verwachten we een sterke omkeer in de koers te zien.”

Datum analyse: 9 februari. Tradingview link: https://www.tradingview.com/x/i2csdvE8/

Goed nieuws voor Nederlandse crypto-handelaren

Door de nieuwe samenwerking tussen Bybit en SATOS, die over een vergunning van de Nederlandse Bank beschikt, krijgen Nederlandse handelaren toegang tot 400 nieuwe cryptovaluta’s. Bybit biedt hiermee het grootste aanbod van cryptovaluta in Nederland. Heb je nog geen Bybit-account? Registreer je via deze link en ontvang 20 euro aan crypto als welkomstcadeau.

Hulp nodig?

In onze premium omgeving vind je ons uitgebreide handelsplan met alle laatste updates. Als premium lid betreed je een veilige plek waar handelaren van elk niveau kennis uitwisselen. Stel je vragen aan deskundige analisten en top handelaren over handel, markttrends en crypto-onderwerpen in een bruisende community. Daarnaast organiseren we wekelijks live-streams en webinars voor handelaren die zich verder wil verdiepen in technische analyse.

Probeer 30 dagen voor 1 euro

 


Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.


Post Views: 0Website

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment