Slimme bitcoin handelaar vindt succes door macro-economische analyse

Louise de Graaf


Bitcoin (BTC) is net als ieder andere risk asset sterk onderheven aan macro-economische omstandigheden. De op eToro gerespecteerde crypto-handelaar Muhammad Faizan is een van de weinigen die veel waarde hecht aan de macro-economie, en hier zijn handelsbeslissingen op baseert. Deze strategie heeft hem de afgelopen jaren veel successen opgeleverd, en op eToro zijn er talloze gebruikers die hiervan profiteren. Op het wereldwijde handelsplatform kun je namelijk alle transacties van Muhammad, en duizenden andere handelaren, volgen en kopiëren.

Copy Trading komt niet overeen met beleggingsadvies. De waarde van uw investeringen kan stijgen of dalen. Uw kapitaal loopt risico.


📈 Nederlanders op Bitvavo of Bybit slaan jackpot: 135% in 6 maanden door Nederlandse AI-trading start-up 🚀

Handelen in bitcoin, ethereum en solana

Muhammad is een ervaren handelaar die al zeven jaar de koersgrafieken scherp in de gaten houdt. Aanvankelijk richtte hij zich grotendeels op de Amerikaanse aandelenmarkt, maar de laatste jaren is crypto uitgegroeid tot een belangrijk onderdeel van zijn handelsportfolio.

Muhammed heeft de afgelopen jaren enorm veel kennis opgedaan over de macro-economie, en zet dit vandaag de dag in om zoveel mogelijk rendement binnen te slepen. Iedere week houdt hij belangrijke wereldwijde economische publicaties in de gaten die mogelijk de koersen van crypto en aandelen kunnen beïnvloeden. Bovendien past hij zijn strategie aan op basis van het wereldwijde monetaire beleid. ‘’Investeer in groei in tijden van ruim monetair beleid en in waarde wanneer de rentetarieven stijgen,’’ zo schrijft hij op zijn eToro-profiel.

Bitcoin, ethereum (ETH) en solana (SOL) vertegenwoordigen momenteel de grootste posities van Muhammed. Hij houdt actief de koersgrafieken van deze sterkhouders in de gaten, voortdurend op zoek naar kansen. Ook heeft hij een kleine positie in dogecoin (DOGE) sinds enkele maanden.

Binnen de aandelenmarkt heeft Muhammed een verscheidenheid aan posities openstaan, waaronder Meta (META), Microsoft (MSFT), Tesla (TSLA) en Amazon (AMZN).

Actieve handelsstrategie, 209% winst

Muhammed spendeert niet alleen veel tijd aan het bijhouden van belangrijke wereldwijde economische ontwikkelingen, maar monitort ook constant koersgrafieken om lucratieve handelspatronen te ontdekken.

Dit heeft hem de afgelopen tijd geen windeieren gelegd. Vorig jaar heeft Muhammed namelijk een indrukwekkende winst van 219,19 procent binnengesleept. Hiermee heeft hij ruimschoots het jaarlijkse rendement van bitcoin van 160 procent overtroffen.

Omdat de strategie van Muhammed veel tijd en ervaring vergt, is het niet voor iedereen geschikt. Op het populaire handelsplatform eToro kun je daarentegen zonder enige moeite profiteren van Muhammed’s doordachte strategie door al zijn transacties te kopiëren. Met slechts een paar klikken kun je een gratis account aanmaken om de mogelijkheden te ontdekken.


eToro is een multi-asset platform dat zowel beleggen in aandelen en crypto-activa aanbiedt, als ook handel in CFD’s.

Houd er rekening mee dat CFD’s complexe instrumenten zijn en gepaard gaan met een hoog risico om snel geld te verliezen vanwege hefboomwerking. 50% van de retail beleggersaccounts verliest geld bij het handelen in CFD’s met deze aanbieder. U moet overwegen of u begrijpt hoe CFD’s werken, en of u het hoge risico kunt dragen om uw geld te verliezen.

Deze communicatie is alleen bedoeld voor informatieve en educatieve doeleinden en mag niet worden beschouwd als beleggingsadvies of een beleggingsaanbeveling. Eerdere prestaties zijn geen indicatie voor toekomstige resultaten.

Copy Trading staat niet gelijk aan beleggingsadvies. De waarde van uw investeringen kan stijgen of dalen. Uw kapitaal loopt risico.

Beleggen in cryptoactiva is zeer volatiel en in sommige EU-landen ongereguleerd. Geen consumentenbescherming. Belasting op winsten kan van toepassing zijn.

eToro USA LLC biedt geen CFD’s aan en doet geen uitspraken en aanvaardt geen aansprakelijkheid wat betreft de nauwkeurigheid of volledigheid van de inhoud van deze publicatie, die is voorbereid door onze partner met gebruik van publiekelijk beschikbare niet-entiteitsspecifieke informatie over eToro.


Post Views: 3

De markt een stapje voor blijven? Join onze bruisende Discord-community met meer dan 12.000 leden! Hier kun je eenvoudig discussiëren over de laatste crypto-trends en verwachtingen.Website

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment